Index / Tuin / Dodelijke Spinnen in Reno, Nevada

Share This Post

Tuin

Dodelijke Spinnen in Reno, Nevada

Hete en dorre Reno, Nevada, is de thuishaven van vier soorten giftige spinnen. One, de tarantula, is giftig, maar niemand heeft ooit overleden aan haar beet. Spider beten zijn zeldzaam, en de meeste van hen zijn niet dodelijk. Drie spinnen afkomstig

AdvertisementHete en dorre Reno, Nevada, is de thuishaven van vier soorten giftige spinnen. One, de tarantula, is giftig, maar niemand heeft ooit overleden aan haar beet. Spider beten zijn zeldzaam, en de meeste van hen zijn niet dodelijk. Drie spinnen afkomstig uit de Reno gebied kan een aantal gelokaliseerde ongemak en algemene ziekte produceren wanneer ze mensen bijten, maar de dood is een zeldzame gebeurtenis.

Zwarte weduwe

De westelijke zwarte weduwe spin inheems in de regio Reno heet de Latrodectus Hesperus. Het vrouwtje is ongeveer een vijfde inch lang en een glanzende diep zwarte kleur met een rode markering op de onderste helft in de vorm van een zandloper. Het mannetje is iets kleiner en niet als gevaarlijk beschouwd. Het web van een zwarte weduwe spin lijkt op een spinnenweb. Toen benaderd, zal de zwarte weduwe meestal terugtrekken, tenzij het beschermt eicocons.

Brown Widow Spider

Bruine weduwe is de wetenschappelijke naam gegeven aan de bruine weduwe spin. Deze spin is geelbruin tot bruin gekleurd met de zandloper vorm meestal veel donkerder, bijna zwart. De top van de bruine weduwe spin heeft witte of rode vlekken. Zijn benen hebben meestal gele en bruine band rond het. Alleen het vrouwtje wordt als gevaarlijk beschouwd. Deze spin is nachtdieren en zelden gezien tijdens daglicht uur. De bruine weduwe zal webs rond tuinmeubilair, grills, te maken onder dekken en in garages. De bruine weduwe bijt meestal alleen als een defensieve maatregel.

Desert loxosceles

Een familielid van de Vioolspin, wetenschappelijke naam de woestijn loxosceles is loxosceles deserta. Zowel mannelijke als vrouwelijke nemen even groot --- ongeveer een halve inch lang. De woestijn kluizenaar sport een nog geel- tot geelbruine kleur romp, zonder specifieke markeringen. Deze spinnen beschikken over de unieke eigenschap van drie paar ogen. de beet van de bruine kluizenaar's kan ernstige schade aan de menselijke huid, het produceren van een zere dat is vaak traag om te genezen.

Symptomen van Spider Bites

In het algemeen zal de beet van een zwarte of bruine weduwe vergelijkbaar pinpriktest voelen, of de persoon misschien niet eens dat hij is gebeten. Twee kleine steekwonden kan zichtbaar zijn. De beet site kan zwelling, roodheid en een branderig gevoel vergelijkbaar met een bijensteek te ervaren. Een woestijn kluizenaar beet kan ernstige pijn tot acht uur later veroorzaken. De persoon kan ook last van een huiduitslag, hoofdpijn, koorts, gewrichtspijn, misselijkheid of buikpijn. Zwarte weduwe beten zijn zelden dodelijk, en slechts een paar sterfgevallen in verband zijn gebracht met de woestijn kluizenaar spinnenbeet.

Wat te doen als Bitten

Als gebeten door een spin, was de locatie en een koele kompres toe te passen. Neem over-the-counter pijn medicatie voor de behandeling van pijn, en medische hulp te zoeken op elk teken van een reactie, zoals zwelling, koorts of huiduitslag.

Share This Post