Index / Huis / Do it Yourself Sliding Gate Opener

Share This Post

Huis

Do it Yourself Sliding Gate Opener

Veel eigenaren van onroerend goed te installeren schuifpoorten op hun opritten. Deze poorten vereisen minder ruimte in dan een draaipoort systeem. De installatiemethode verschilt afhankelijk van de fabrikant van het apparaat. Sommige installateurs mo

AdvertisementVeel eigenaren van onroerend goed te installeren schuifpoorten op hun opritten. Deze poorten vereisen minder ruimte in dan een draaipoort systeem. De installatiemethode verschilt afhankelijk van de fabrikant van het apparaat. Sommige installateurs monteer het aandrijfmechanisme op een poort paal. Andere Veilig de drive om een ​​betonnen pad.

Wat je nodig hebt

 • Grind

  Knoeien

  2-door-6-inch boards

  betonmengsel

  Gate opener kit

  5/8 diameter van 4 1/2-inch lange expansiebouten

  Waarschuwingsborden

  Lasser

  Drie draden - groen, wit en zwart

  Twee 12-volt accu's

Zorg ervoor dat de schuifpoort opener is het juiste model voor de grootte en het gewicht van de poort. Informeer bij de lokale bouwverordening inspecteurs de codes voor het installeren van het mechanisme. Volg de instructies voor het installeren van de automatische poort grendel. Onderbrengen tekenen op beide zijden van de poort.

Bouw een 24-inch-by-24-inch betonnen pad tussen de gate twee roller berichten. Dit zijn de twee posten met wielen erop. Installeer het aandrijfmechanisme op het pad. Deze component bevoegdheden van het systeem. Graven de grond onder de vorst lijn. Controleer de plaatselijke bouwvoorschriften om uit te vinden de vorst lijn voor de regio. Breng een niveau van grind. Verdichten van het materiaal met een sabotage, die voorkomt dat de afwikkeling. Gebruik 2-inch-by-6-inch platen aan de pad te kaderen. Meng quickset beton en het formulier in te vullen met beton. Laat het beton uitharden.

Beveilig de aandrijving frame aan de betonnen pad met vijf achtste diameter van 4 1/2-inch lange expansiebouten. Plaats het frame op het pad en markeer de openingen. Boor de gaten voor de betonnen ankers met een hamer boor. Tik op de ankers op zijn plaats en grendel de aandrijving frame aan de pad. Stel de aandrijving als nodig om de bevestiging van de tandstang vergemakkelijken.

Sluit de het rek bar radertje van het station. Lassen het rek naar de hoekprofiel en de poort volgens de instructies van de fabrikant. Installeer de ketting om de vergrendeling kant van het hek. Installeer de beugels voor de sluiting-opening stopt op de rekken, en pas de 'limit-switch "dienovereenkomstig.

Sluit de stroom af bij het belangrijkste zekeringkast of elektrische distributie paneel. Volg de lokale voorschriften voor elektrische installaties. Sommige regels vereisen een erkende elektricien om alle elektrische aansluitingen te maken.

Voer de elektrische leiding naar het aandrijfmechanisme. Trek drie draden door de buis - zwart voor positieve, wit voor neutrale en groen voor de grond draad. Volg elektrische schema en de lokale bouw van de fabrikant codes om de aandrijving op de juiste draad.

Sluit de standby-batterij, die automatisch wordt geactiveerd tijdens een verlies van macht. Plaats twee 12-volt accu's. Na het schakelschema om de batterijen te verbinden "serie." Serieschakeling combineert de kracht van beide batterijen om de nodige 24 volt naar de gate werking verschaffen.

Plaats de schakelaar voor de beweging van de poort richting. Pas de obstructie het instellen van het minimum fabrieksinstelling. De positie is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de schuifpoort. Verhoog de standaardinstelling stapsgewijs door het draaien van de instelling met de klok mee. Zorg ervoor dat de poort opent en sluit zonder inmenging van het gewicht.

Share This Post