Index / Cars / Do It Yourself Auto Vloermatten

Share This Post

Cars

Do It Yourself Auto Vloermatten

Car tapijten tegen een stootje en kan een auto zien er oud voor zijn tijd, zo niet verzorgd. Of je strijd sneeuw of zand, zal vloermatten tapijt van uw auto te behouden. Aangepaste matten zijn duur, maar er zijn alternatieven als je wilt oude matten

Advertisement

Car tapijten tegen een stootje en kan een auto zien er oud voor zijn tijd, zo niet verzorgd. Of je strijd sneeuw of zand, zal vloermatten tapijt van uw auto te behouden. Aangepaste matten zijn duur, maar er zijn alternatieven als je wilt oude matten vervangen.

Wat je nodig hebt

badkuip mat

gebied tapijt

plastic runner

Rolmaat

fiche

Stanleymes

Plaats een bad of douche vloermat op de auto vloer. Bevochtig de zuignappen aan de achterkant van de kunststof. Druk op de mat stevig aan de uncarpeted vloer. Mats komen in vierkante of rechthoekige maten en kunnen worden gekocht thuis verbetering centers of warenhuizen.

Selecteer een gekleurd gebied tapijt met een rubberen rug. Pick tapijten gemaakt van indoor-outdoor materiaal dat kan worden afgespoten bij het vuil. Rubber gesteund dekens komen in kleine, rechthoekige maten en is te vinden op thuis verbetering winkels en discounters.

Koop een plastic loper uit een huis verbetering centrum. Deze kunnen worden gekocht door de voet van de grote rollen. De kunststof heeft grijpers wees op de achterkant om het plastic te beveiligen tapijt. Trace de metingen van de vloerplaat op de kunststof met een marker en leg de loper op een harde ondergrond, zoals multiplex. Knip langs de richtlijn met een stanleymes.

Hints

Trek de doos mes wanneer niet in gebruik.

Houd de non-cutting hand weg van de richting waarin u het snijden.

Gebruik altijd een scherpe doos mes.

Houd box cutters de buurt van kinderen.

Share This Post