Index / Ambachten / DIY Women's Disco Costume Ideeën

Share This Post

Ambachten

DIY Women's Disco Costume Ideeën

Geweldige mode van het disco tijdperk zorgen voor een perfecte inspiratiebron voor een sassy kostuum. Of de gelegenheid is Halloween of een funky '70s-themed house party, kunnen vrouwen tal van kleding opties om stellaire disco outfits samen te stell

AdvertisementGeweldige mode van het disco tijdperk zorgen voor een perfecte inspiratiebron voor een sassy kostuum. Of de gelegenheid is Halloween of een funky '70s-themed house party, kunnen vrouwen tal van kleding opties om stellaire disco outfits samen te stellen. Veel van de stijlen uit de jaren '70 disco dagen hebben een comeback gemaakt, terwijl anderen gemakkelijk kan worden gevonden in vintage kledingwinkels. Met een beetje fantasie en een beetje jacht via winkels, kan elke vrouw zelf om te zetten in een disco diva voor een nacht.

Wat je nodig hebt

Bell-bottom broek

Minirok

sparkly overhemd

schaar

Plateauzolen

Pruik

Inkoop '70s-style broek in een vintage kleding winkel of kringloopwinkel. De ideale stijl is bell-bottom broek die brede flare op de been. Felle kleuren of patronen en stoffen zoals fluweel of satijn de voorkeur.

Koop een minirok op een vintage kledingwinkel als u liever een rok te dragen in plaats van broeken. Disco-stijl rokken flare uit en eindigen bij halverwege de dij, of hoger als u kiest. De rok kan elk materiaal van denim naar satijn. Kies er een die zo fel gekleurd is mogelijk.

Koop een sparkly overhemd gemaakt van metaal lame stof of een shirt bedekt met pailletten. De voorkeur stijlen omvatten halter tops die aansluiten rond de nek en rug, of spaghetti-strap tank tops. Als deze niet beschikbaar zijn, de aanschaf van een metallic hemd van elke stijl en draag het als-is of wijzigingen aanbrengen.

Zet uw sparkly overhemd aan een middenrif top als je wilt. Snijd een verticale spleet met een schaar van de onderkant van het shirt omhoog bewegen in de voor- of achterkant, afhankelijk van uw voorkeur. Maak de spleet tussen de 3 en 6 inches lang, afhankelijk van hoe hoog je wilt binden het shirt. Zodra de snede wordt gemaakt, bind de twee kanten van het shirt samen in een knoop in de voor- of de rug, het creëren van een disco middenrif top.

Aankoop schoenen die geschikt zijn voor de jaren '70 disco stijl. Deze omvatten kniehoge laarzen met een vierkant, dikke hak, of schoenen met ofwel een platform of sleehak. Koop deze schoenen, hetzij in een vintage kleding winkel of in een kostuum winkel. Regelmatig schoenenwinkels ook een aantal van deze stijlen, zoals wig hakken te dragen.

Koop een disco-tijdperk pruik in een kostuum winkel. Stijlen synoniem met disco onder meer lange, gevederde lagen of grote Afros. Als u liever een Afro pruik, kopen in een felle kleur die past bij uw outfit.

Hints

Voor een echte disco make-up look, dragen veel van de baby blauwe oogschaduw, valse wimpers en glanzende lipgloss.

Share This Post