Index / Huis / DIY Twin Bed Plannen

Share This Post

Huis

DIY Twin Bed Plannen

Twin-size matrassen meet 39 x 75 inch (99 x 190 cm). Niet alleen zijn ze compact, maar u kunt ze gebruiken om een ​​verscheidenheid van verschillende soorten bedden te maken. Ze zijn goedkoop en perfect voor zowel kinderen of 's nachts gasten. Alles

AdvertisementTwin-size matrassen meet 39 x 75 inch (99 x 190 cm). Niet alleen zijn ze compact, maar u kunt ze gebruiken om een ​​verscheidenheid van verschillende soorten bedden te maken. Ze zijn goedkoop en perfect voor zowel kinderen of 's nachts gasten. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal eenvoudige plannen, en kunt u een van deze ruimtebesparende bedden te creëren.

Simple Frame Beds

De meest voorkomende twin bed maakt gebruik van een eenvoudige frame. Je bouwt een hoofdeinde, een treeplank en twee side rails met ribbels aan de binnenkant. De matras ligt aan latten die worden ondersteund door de randen. Als u een matras te gebruiken op zichzelf, vindt u een groot aantal lamellen om het te houden nodig hebben; maar hoef je alleen nog vier of vijf latten als u een boxspring en matras set te gebruiken.

U kunt de kant rails hechten aan het hoofdeinde en voetbord, hetzij door ze rechtstreeks bouten aan elkaar of met behulp van de winkel koopt hardware. Bij het bouwen van het frame, moet u een extra inch rond de matras aan alle kanten mogelijk te maken; op die manier zult u ruimte voor het plooien in de lakens en dekens.

platform Beds

Veel mensen hebben het gevoel dat de latten niet voldoende steun voor hen tijdens het slapen, en ervoor kiezen om een ​​platform bed op te bouwen in plaats daarvan. Het frame is opgebouwd op dezelfde manier, maar een multiplex platform wordt gebruikt in plaats van de lamellen. Vanwege de betrekkelijk geringe omvang van de matras, kan het platform gesneden uit een vel 3/4 inch multiplex. Sommige bouwers zullen gewoon leg het op richels de rails ', terwijl anderen ruggen zal toevoegen aan het hoofdeinde en voeteneinde als goed, dan schroef het platform op zijn plaats.

opslag Beds

Opslag- bed is in feite een grote doos, waarop de matras ligt. De bovenkant van de doos fungeert als het platform op een ingelijste platform bed; sommige bouwers graag een laag kader om de top te zetten, zodat de matras niet kan gaan schuiven.

De opslagruimtes eronder kan worden onderverdeeld in open cubbyholes, of u kunt lades toevoegen, zodat het lijkt op een kast.

Day Beds

Een dag bed is een groot stuk van het meubilair voor mensen die af en toe een bed nodig hebt voor een gast, maar hebben geen logeerkamer. Gedurende de dag, de dag bed dient als een combinatie van een bank / zithoek, met een grote stapel kussens voor een rugleuning. 'S nachts de kussens los komen, zijn beddengoed toegevoegd en een logeerbed is geboren.

U kunt een dag bed op te bouwen met behulp van een eenvoudige frame of een opslag design. Het belangrijkste verschil tussen een dag bed en een regelmatige twin is dat de tweeling heeft een hoofdeinde en een treeplank, terwijl een dag bed heeft een achterom en twee armen als een bank. Het matras is meestal bedekt met bekleding, zodat het meer lijkt op een bank in plaats van een bed.

Share This Post