Index / Huis / DIY sloophout Kaart van de Vakantie Vertoning

Share This Post

Huis

DIY sloophout Kaart van de Vakantie Vertoning

Met behulp van een teruggewonnen houten balk, maken dit rustieke en toch moderne standaard voor het verzamelen en vakantiekaarten het weergeven zoals ze het hele seizoen aankomt. November is een favoriete tijd van het jaar in ons huis. Het betekent d

Advertisement

Met behulp van een teruggewonnen houten balk, maken dit rustieke en toch moderne standaard voor het verzamelen en vakantiekaarten het weergeven zoals ze het hele seizoen aankomt.November is een favoriete tijd van het jaar in ons huis. Het betekent de feestdagen, een tijd waarin we zowel genieten van uitzenden en ontvangen van seizoensgebonden groeten van onze vrienden en familie. Net als veel, genieten we houden van deze kaarten uit te zien om toe te voegen aan onze vakantie decor. Dit jaar hebben we een kaartje stand met behulp van een antiek geborgen houten balk we zouden onlangs tegengekomen.

Wat je nodig hebt

Houten balk of karton, 34 inch met 4 inch

Hamer

Maatstaf of meetlint

klemmen

Cirkelzaag

Low-grit (of fijner) schuurpapier

Perslucht (optioneel)

Reukarme duidelijk afwerking spuiten

Vilt meubilair beschermers

We vonden en werkte met een geborgen antieke houten balk meet 34 centimeter in lengte van 4 centimeter in de breedte en diepte. Vergelijkbare houten balken kan worden gevonden op een lokale berging erf of magazijn. Voor degenen die geen toegang hebben tot antieke vondsten, kan hetzelfde concept toepassen op een nieuwe raad van bestuur of balk uit de bouwmarkt.Snijd het hout aan de bovenstaande afmetingen overeenkomen of volg dezelfde stappen hieronder op een verschillende grootte balk om een ​​aangepaste look te creëren.

Prep het hout door het verwijderen van alle scherpe splinters of blootgesteld nagels. Bepaal welke partijen het beste als de voorkant en de bovenste delen (deze zullen in de meest directe weg van het zicht) wordt weergegeven, en vervolgens positie en klem aan een werkbank om het stabiel te meten en te zagen vast te houden.Om het scherm te maken je wilt twee vlakke en lichtjes schuin snijlijnen in de raad van bestuur te maken. De hoeken zal helpen geven de kaarten beter, en de voorste snede moet iets dieper dan de achterste te zijn, om te helpen een tiered effect.

Meet de top breedte van de raad van bestuur, het markeren van twee even lijnen ten minste 1 inch uit elkaar met een potlood. Bijvoorbeeld voor onze 4-inch breed, we merken op de 1-inch en 3-inch merken.Maak dezelfde markeringen langs de andere kant, en gebruik vervolgens de rechte rand van een liniaal om elk teken te verbinden, resulterend in twee parallelle lijnen langs de bovenkant van het bord.Deze lijnen zal fungeren als de gids voor het maken van bezuinigingen.Om een ​​gelaagde effect te maken, moet de cut front-facing dieper dan de naar achteren gerichte cut zijn; ¼-inch verschil in diepte tussen de twee zal een mooi evenwicht te bereiken. Eerst beslissen welke kant van het bord front-facing zal zijn, en pas vervolgens de cirkelzaag naar een ½-inch diepte op een hoek van 15 graden. Maak vervolgens een nog omgehakt de bovenkant van het bord, met behulp van het potlood lijn als leidraad.Herhaal aan de naar achteren gerichte lijn na bijstelling van de cirkelzaag naar een ¼-inch diepte op een hoek van 15 graden.Tip: Als u een bredere lichtbundel, maken drie of meer gesneden rijen volgens dezelfde hoek van 15 graden en het maken van elke progressieve snit met een ¼-inch verschil in de diepte.

Wis de straal van zaagsel en het gebruik van een blad van low-schuurpapier aan elke kant en de rand van het hout glad.Tip: Met behulp van een samengeperste lucht helpt opruimen klein vuil van de vers gesneden lijnen in de top van de balk.

In een goed geventileerde ruimte, gelden drie dunne en zelfs lagen van een lage-geur duidelijk finishing spray, die niet alleen zal helpen een permanente beschermende afwerking, maar zal ook voorkomen dat eventueel resterende puin afbrokkelende uit het hout eenmaal binnen.Laat de finish volledig droog, ongeveer drie uur voordat het naleven heavy-duty voelde schijven op elke hoek aan de onderkant van de balk. Deze schijven zullen bescherming tegen krassen waar de kaart stand zal worden weergegeven te bieden.Een stand als dit zou goed werken op een mantel, hal console tafel of zelfs als een focus middelpunt langs een buffet.

Videokaarten door te schuiven ze in de snijlijnen, onthutsend om breedte en verscheidenheid tonen. Tall, verticale kaarten werken goed op de achterste rij, en kleiner, horizontale kaarten weer goed op de voorste rij.Als aftrap van het versieren seizoen, we haalde er een paar van onze favoriete kerstkaarten we de afgelopen jaren hebben gered van dierbare vrienden die handgemaakte groeten verzonden of van naaste familieleden die sindsdien verstreken. Na schuiven ze in de kaart staan, we ligt een paar verse toeters en bellen van onze hulstboom rond de bundel een feestelijke mantel scherm te creëren.

Als nieuwe groeten aankomen gedurende het seizoen en maken hun weg in de kaart staan, zal de look en feel van het scherm en verandering evolueren, waardoor het leuk blijft.Buiten de vakantie, kan deze kaart standaard gebruikt worden om een ​​rotatie van familiefoto's of een mix van wenskaarten het hele jaar door te geven.

Op zoek naar meer vakantie decoreren ideeën? Leer hoe u een uitnodigende krans te maken voor elk seizoen en maak deze drijvende blad plaats kaarten voor een seizoensgebonden update over uw Thanksgiving tablescape.

cheers,
Mary & Tim
Meer van Tim en MaryHoe te Plaster Verwijderen uit een stenen schoorsteen

5 No-Fail Stappen voor het herstellen en kruiden Rusty Cast Iron Skillets

Fix Up oude meubels en Flea Market vindt het gebruik van deze natuurlijke Home Remedies

Blijf op de hoogte met Mary en avonturen Tim's in DIY, thuis en tuinieren op hun gezamenlijke lifestyle blog, 17Apart. Vind ze op Instagram (@ 17Apart) en de pagina door middel van heerlijke recepten op Tim's voedsel blog, EAT

Foto credits: Mary & Tim Vidra

Share This Post