Index / Huis / DIY Outdoor Gordijnen

Share This Post

Huis

DIY Outdoor Gordijnen

Het creëren van een outdoor leefruimte is een prachtige manier om uw achtertuin te genieten. Deze gebieden zijn een verlengstuk van uw huis en vaak ook een aantal van dezelfde elementen, zoals gordijnen. Hoewel u bij de gedachte van de aankoop van go

Advertisement

Het creëren van een outdoor leefruimte is een prachtige manier om uw achtertuin te genieten. Deze gebieden zijn een verlengstuk van uw huis en vaak ook een aantal van dezelfde elementen, zoals gordijnen. Hoewel u bij de gedachte van de aankoop van gordijnen kan kruipen, niet, want ze zijn eenvoudig te maken. DIY outdoor gordijnen vereisen slechts een paar stroken van stoffen, sommige met de hand of machine stiksels en een gordijn staaf.

Stof

Kies een stof die past bij de inrichting en de behoefte van uw buitenruimte. Als u wilt de zon met de gordijnen te blokkeren, selecteer een dikke, licht gekleurde materiaal dat licht verhindert door te dringen, maar ervoor te zorgen dat de stof is in staat van het toestaan ​​van de lucht door te filteren. Deze kwaliteit zal de ruimte te houden van het behoud van warme temperaturen. Hoewel de zon niet zal schijnen door, zal het gloeien achter de gordijnen en houden de ruimte helder. Als u wilt de zon te blokkeren en een donkere ruimte, gebruik maken van donkere kleuren, zoals rood, bruin of zwarten. Het is belangrijk dat deze stof heeft ook ademend aan de outdoor leefruimte koel te houden.

Als u niet beschikt over een synthetisch materiaal dat het water zal afstoten te kopen, gebruik dan een waterafstotend en UV-blokkerende stof spray. De UV-blokkerende componenten te houden kleuren rijk langer. De spray verhoogt ook de levensduur van het doek omdat het voorkomt dat de stof vormen voortijdig. Je zou verwachten dat een twee-seizoen levensduur van het gordijn als u in een droge gebied wonen, maar buiten gordijnen in een gebied dat een hoge luchtvochtigheid en een grote hoeveelheid regen kan duren slechts één seizoen heeft.

maat

Meet de ruimte die u wilt bedekken met gordijnen. Als u wilt dat de zelfgemaakte outdoor gordijnen draperen over de grond, voeg extra centimeters aan de lengte. U bent ook vrij om inches toe te voegen aan de breedte van een weelderige look die een grotere hoeveelheid van de stof draperen biedt creëren. In ieder geval, voeg een duim aan de boven- en onderkant en twee duim aan iedere kant voor het versterken van de naden. Voeg ongeveer een halve voet naar de top van uw meting om ruimte voor de gordijnroede mogelijk te maken. Gebruik een kleinere of grotere uitbreiding van het materiaal als u gebruik maakt van een staaf die kleiner of groter is dan een standaard formaat.

Samenstelling

Je hebt twee opties voor de stijl van de gordijnen: twee panelen of een enkel vel. De twee panelen kunt u om ze te openen in het midden en enkele gordijn blad moet terug van de kant worden getrokken. Als u ervoor gekozen om twee panelen te gebruiken, vindt het midden van het materiaal om te snijden in de helft. Zorg ervoor dat u een scherpe schaar voor het snijden, zodat je gladde randen te krijgen. U kunt de schone randen versterken door het neerklappen van een halve inch van weefsel rond alle kanten en naaien ze naar beneden. Hierdoor wordt voorkomen dat individuele vezels weg te trekken van de rest van de gordijnstof. Trek de helft van de toegestane stof voor het gordijn staaf aan de bovenkant en naai het naar beneden om een ​​lus te maken. Bijvoorbeeld, als u gereserveerd zes duim te stellen, neerklapbare drie en zet het einde van het materiaal. Schuif het gordijn staaf door de lus en hang.

Share This Post