Index / Huis / DIY Outdoor Flooring

Share This Post

Huis

DIY Outdoor Flooring

In elkaar grijpende patio tegels zijn een gemakkelijke doe-het-zelf-oplossing voor outdoor vloeren. Deze tegels kunnen uw leefruimte uit te breiden door het creëren van een terras of patio in uw achtertuin. Deze tegels kunnen worden geplaatst over ee

AdvertisementIn elkaar grijpende patio tegels zijn een gemakkelijke doe-het-zelf-oplossing voor outdoor vloeren. Deze tegels kunnen uw leefruimte uit te breiden door het creëren van een terras of patio in uw achtertuin. Deze tegels kunnen worden geplaatst over een bestaande vloer, die de tijd en moeite van de sloop redt u. De tegels snap samen eenvoudig en vereisen geen gereedschap of de bouw deskundigheid. Ze zijn ook handig omdat ze geen snijden of montage nodig en kan gemakkelijk worden opgenomen als u naar een nieuw huis te verplaatsen.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  In elkaar grijpende terrastegels

  Cirkelzaag

  Verstekzaag

  Schuurpapier

  dek sealer

Meet het gebied, zodat je weet hoeveel tegels je nodig hebt, met een meetlint.

Schik de tegels om het patroon dat u wenst als uw tegels komen met meerdere patronen weerspiegelen.

Leg de eerste tegel in een hoek van het te bestrooien oppervlak. Als de nieuwe vloer zal line-up tegen uw huis, te beginnen in een buitenste hoek en werken in de richting van de muur.

Plaats de tweede tegel naast de eerste tegel, line-up gelijkmatig en druk op de tegel van de aangesloten tabs vastklikken.

Plaats een nieuwe tegel naast de eerder gelegde tegel totdat u het gehele oppervlak hebben gedekt. Als je uiteindelijk met een aantal overhang op de laatste rij, trim de tegels aan te passen met een cirkelzaag of een mijter zag. De tegels zal nog vastklikken na te zijn afgesneden. Gebruik schuurpapier om vers gesneden randen in hout tegels glad.

Breng een dek sealer om hout tegels om ze te beschermen tegen weersinvloeden, schimmel en vervagen in de zon na het aanbrengen instructies van de fabrikant. Opnieuw toe te passen een keer per jaar naar de originele oproep van het hout te behouden.

Hints

Tegels kunnen worden geplaatst over bestaande betonnen patio's, dekken en nog veel meer, maar vereisen een harde ondergrond voor ondersteuning. Een vlakke ondergrond zorgt ervoor dat de tegels goed op elkaar zullen passen zonder verschuiven als je loopt op hen. Als de bestaande patio heeft diepe scheuren, kuilen en gaten, patch de gaten voor het leggen van de nieuwe vloer.

Het kan nodig zijn om stukken van tegels gesneden in te passen rond leidingen en riolering in de patio.

U kunt verloopstuk strips kopen om de plastic lipjes verbinden van de buitenste delen van de tegel te verbergen.

Als je stenen tegels gebruikt, een stevige, vlakke ondergrond is verplicht, omdat de steen zal verschuiven en te breken.

Share This Post