Index / Cars / DIY Olie verversen in een Mercedes E350

Share This Post

Cars

DIY Olie verversen in een Mercedes E350

Het doen van uw eigen olie verversen op een Mercedes-Benz E350 zal u helpen voorkomen dat de hoge arbeidskosten tarieven van Mercedes-dealers, en het geeft je ook een kans om je mechanische vaardigheden aan te scherpen geven. In tegenstelling tot vee

AdvertisementHet doen van uw eigen olie verversen op een Mercedes-Benz E350 zal u helpen voorkomen dat de hoge arbeidskosten tarieven van Mercedes-dealers, en het geeft je ook een kans om je mechanische vaardigheden aan te scherpen geven. In tegenstelling tot veel voertuigen kunnen twee verschillende methoden om de olie op een E-klasse veranderen - het oliecarter een traditionele aftapplug, maar een minder conventionele afzuigsysteem kan ook worden gebruikt.

Aftappen van de olie

Een traditionele olie verversen omvat het aftappen van alle resterende olie door middel van een drain plug gemonteerd in de olie pan. Om het verversen van olie met behulp van deze methode te voltooien, moet u eerst het schild dat de onderkant van de E350 beschermt. Hoewel dit helpt schade aan onderdelen aan de onderzijde van de motor te voorkomen, kan het moeilijk zijn te verwijderen uit de auto. Zodra de afscherming wordt verwijderd, moet de plug worden losgemaakt met een metrische stopcontact. Wanneer de olie wordt gedaan aftappen en je de stekker te scherpen, moet u een nieuwe wasmachine op te zetten.

Uitzuigen de Oil

De E350 is ontworpen om olie geĆ«vacueerd via een zuigende pomp tijdens een olie verversen. Een vacuĆ¼m-type pomp, die kan worden aangedreven door elektronica of met de hand, is verbonden met een buis die in de peilstok inspectiegat op het voertuig is geplaatst. Hierdoor kan de olie te verwijderen zonder verhoging van het voertuig zonder vuil. Als E350 gebruikt een bus-type oliefilter dat op de bovenkant van de motor is gemonteerd, vanuit onder de motorkap, een olie verandering kan worden voltooid zonder het voertuig te verhogen indien de zuigkracht methode.

Oliefilter Access

De top gemonteerde oliefilter is een functie die wordt gebruikt door Mercedes-Benz op de meeste modellen, met inbegrip van de E350. Een plastic kap onder de motorkap biedt toegang tot een bus-type oliefilter. Bij het vervangen van een type bus oliefilter, zorg ervoor dat u de O-ringen voorzien van het te installeren. Deze zullen de olie niet lekt wanneer de motor draait.

Aftappen van de meeste Oil

Tijdens het verversen van de olie-proces, is het belangrijk om zo veel olie af te tappen mogelijk, omdat dit zal u toelaten om de motor te vullen met meer schone olie. De conventionele wijsheid zou het aftappen methode te laten lijken de beste keuze om de olie te verwijderen. Vanwege een lip op het oliecarter en het feit dat een voertuig moet worden verhoogd bij het veranderen van de olie, die enkele extra olie in de pan kan houden via de afzuiging werkwijze daadwerkelijk de olie uit uw E350 oliecarter verwijderen.

Share This Post