Index / Huis / DIY Metallic Thuis accenten die slechts kijk Dure

Share This Post

Huis

DIY Metallic Thuis accenten die slechts kijk Dure

De goudkoorts is ingeschakeld. Van make-up om mode tot interieur, metallics - in het bijzonder goud - op trend. Helaas, hoe sterker de trend, hoe hoger de prijs. Maar niet een tweede gedachte te geven die prijzen. DIY je weg naar de trend met home ac

Advertisement

De goudkoorts is ingeschakeld. Van make-up om mode tot interieur, metallics - in het bijzonder goud - op trend. Helaas, hoe sterker de trend, hoe hoger de prijs. Maar niet een tweede gedachte te geven die prijzen. DIY je weg naar de trend met home accenten die veel duurder dan ze kijken.

Gold Bestek

De prijs is niet het enige voordeel van deze DIY-goud behandeld bestek. Veel van de versies die u koopt moet worden gewassen met de hand, maar deze zijn vaatwasmachinebestendig. Gorgeous, goedkoop en weinig onderhoud: Je hebt de motherlode geraakt.

sequin Hangers

Wat dacht je van een beetje glinstering voor je kast? Of voor kast van een vriend? Deze pailletten hangers zijn zo makkelijk in elkaar te zetten, kunt u uzelf en uw BFFs bederven.

Tafellamp

Met behulp van een spuitbus en een gemakkelijk te gebruiken lamp kit, kunt u een vermoeide, oude hanglamp te vormen tot een moderne geometrische tafellamp.

Polka Dot Drink Ware

Plain glazen worden verfijnd drankwaren met de toevoeging van goudverf. U kunt zweep service voor 8 in minder dan een uur.

geaccentueerd Glasses

Als het gaat om asymmetrische goud bloeit, niemand ontmoedigt double-dippen. Wees niet verlegen, heb je dit hebt.

Gold Coasters

Nu dat je prachtige gouden glaswerk, zul je een aantal achtbanen nodig. Bekijk deze schoonheden.

gouden Kroon

Deze elegante krans begon als een paar van de folie bakken pannen van de Dollar Store. Ernstig.

sculpturale Spheres

Deze sculpturale gebieden maken een stijlvolle statement in elk seizoen, in vrijwel elke omgeving. Het geheim van dit project is vinyl slang van de bouwmarkt - zoals het type dat wordt gebruikt om water te leveren aan uw ijsmachine.

shimmering Pinecones

Maak uw dennenappels shimmer en glans met een vleugje glitter. Voor sommigen van ons, kun je nooit te veel - vooral tijdens de feestdagen.

metallic Eikels

Gilded eikels mag dan klein zijn, maar ze zijn machtige accenten in de juiste sfeer. Plus, ze zijn super eenvoudig en snel te maken.

Mercury Glass

Traditionele kwik glas wordt door het bekleden van de binnenkant van dubbelwandige glasvormen met verzilvering. Maar als je liever goud, dit doe-het-versie van faux kwik glas wel net wat je nodig hebt.

Share This Post