Index / Hobby's, Games & Toys / DIY: Kid's Wagon Plans

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

DIY: Kid's Wagon Plans

Wagons zijn een populaire speelgoed sinds ze voor het eerst werden geïntroduceerd. U kunt een van een winkelcentrum of een speelgoedwinkel kopen tegen een redelijke prijs of maak je eigen. wagon van een doe-het-zelf kind zal meer dan een middag te ne

Advertisement

Wagons zijn een populaire speelgoed sinds ze voor het eerst werden geïntroduceerd. U kunt een van een winkelcentrum of een speelgoedwinkel kopen tegen een redelijke prijs of maak je eigen. wagon van een doe-het-zelf kind zal meer dan een middag te nemen om te maken en vereist enige workshop vaardigheden en vaardigheid met gereedschap.

Wat je nodig hebt

2-voeten door 3-voet houten plank

2 3-voet lange aluminium stokken met draadeinden

Boormachine

Bouten en moeren

4 kleine rubberen wielen

4 draad caps

2 2-voet bij 1-voet houten planken

Hamer en spijkers

2 3-voet bij 1-voet houten planken

3-voet lang stuk touw

Leg de 2 bij 3 houten plank plat op een werkoppervlak. Leg een aluminium paal zes duim van de rand van de korte zijde. Ingedrukt te houden stevig vast en boor een gat in het centrum van de paal door middel van zowel de paal en het bord met de boormachine. Steek een bout door beide gaten en zet hem vast met een moer.

Leg de andere pool een voet in de andere 2-voet kant van het bord. Boor twee gaten, elk met één been in het ene uiteinde van de paal, via de paal en het bord. Rijden bouten door deze gaten en zet ze vast met een moer aan de andere kant.

Schuif een wiel aan de ene kant van een paal. Neem een ​​draad dop weer vast met uw hand. Herhaal deze procedure voor elk uiteinde van de polen.

Houd een 2 bij 1 plank tegen een kortste zijde - de voor- of achterkant - en nagel aan de onderkant bord met een hamer en spijkers. Drive een spijker elke duim langs de onderste rand. Herhaal dit aan de andere korte zijde.

Houd een 3 tegen 1 bord tegen een van de resterende zijden en spijker het aan de onderkant bord met een hamer en spijkers. Drive een spijker elke duim langs de onderste rand. Herhaal dit aan de andere kant. Nail de zijpanelen samengesteld door spijkers via de randen van de platen meer in de randen van de kortere planken.

Ontspan een voet van het touw dus zijn er twee strengen. Een knoop op de plaats waar de gewonde afdelingen samen te voegen in de wond touw. Bind een van de afgewikkeld eindigt aan de aluminium paal één duim van de linker voorwiel. Bind het andere uiteinde aan de stok één duim van het andere wiel. Dit touw zal het stuur zijn.

Hints

Zorg ervoor dat de uiteinden van de spijkers in het hout te houden, zodat ze niet de huid of kleding scheuren kunnen doorboren.

Share This Post