Index / Huis / DIY ingericht met pauwenveren

Share This Post

Huis

DIY ingericht met pauwenveren

Gebruik pauwenveren om een ​​kleurrijke, exotische flare in een vogel-themed slaapkamer. Deze kamers foto's van pauwen, kunst en andere verwante punten kenmerken met veren als de belangrijkste accenten overal. Pauwenveren vallen op door de gedurfde,

AdvertisementGebruik pauwenveren om een ​​kleurrijke, exotische flare in een vogel-themed slaapkamer. Deze kamers foto's van pauwen, kunst en andere verwante punten kenmerken met veren als de belangrijkste accenten overal. Pauwenveren vallen op door de gedurfde, ei-vormige oog op het bovenste gedeelte van de veren met kleuren geweven in, zoals wintertaling, diep groen, bruin, goud en hints van geel. Deze levendige veren afkomstig van de mannelijke pauw, en je kunt ze online of in sommige warenhuizen te vinden.

Wat je nodig hebt

 • blauwe linten

  groene linten

  Lijm

  Dubbelzijdig plakband

  Naald

  Draad

  Bedrok

  gordijnen

  Vaas

  Blauwe en groene edelstenen

  Juwelendoos

Gebruik blauw of groen lint om pauwenveren binden rond de vier posten van uw bed. Als u niet beschikt over bed berichten, kunt u ook lijm de veren in willekeurige plekken op je hoofdeinde. Als je iets minder permanent wilt, gebruik maken van dubbelzijdige tape om de veren hechten aan het hoofdeinde.

Naai enkele pauwenveren langs de onderste rand van je bed rok of naai deze veren in willekeurige vlekken over het bed rok.

Gebruik meer groene en blauwe linten om pauwenveren binden rond de hoeken van fotolijstjes, spiegels en andere items in de kamer.

Koop blauwgroen of blauwe gordijnen op te hangen in je kamer en naai pauwenveren in willekeurige plekken op de gordijnen.

Vul een vaas met pauwenveren en plaats deze op je dressoir naast decoratieve blauwgroen accenten zoals nep blauwe en groene edelstenen en sieraden dozen.

Share This Post