Index / ouderschap / DIY Gift van de Moederdag

Share This Post

ouderschap

DIY Gift van de Moederdag

Met Moederdag net om de hoek, dachten we nu misschien een goed moment om Dad gooi een bot en bieden tot een chique (nog verrassend eenvoudig) DIY project te proberen met de kinderen te zijn. De heldere kleuren en vintage gevoel van deze op maat gemaa

Advertisement

Met Moederdag net om de hoek, dachten we nu misschien een goed moment om Dad gooi een bot en bieden tot een chique (nog verrassend eenvoudig) DIY project te proberen met de kinderen te zijn.

De heldere kleuren en vintage gevoel van deze op maat gemaakte glazen serveren set zijn er zeker van om indruk te maken. Bovendien kunnen alle tools die nodig zijn om het project te voltooien tijdens een korte reis naar de ambachtelijke winkel worden verkregen, en het vereist een zeer laag niveau van de sluwheid van papa.

Dus ga je gang en zendt dit bericht aan je man (we zullen niet vertellen), of, beter nog, uit naar de man je beste moeder vriend.

De schoonheid van dit project is dat het lijkt alsof het werk van een kunstenaar, maar kan uitgeschakeld worden getrokken door zowat iedereen (of elke leeftijd). En het maakt niet veel rond te rennen om te krijgen wat je nodig hebt ofwel. We vonden alles (fles, metselaar kruiken, leuke rietjes, stencils, spons applicator, verf en zelfs de pre-cut jar deksels) op onze lokale ambachtelijke winkel.

Om te beginnen, prep het oppervlak van uw glazen fles water door het wassen en goed drogen. Breng vervolgens een lijm stencil, ideaal voor projecten met gebogen oppervlakken, en druk deze stevig aan.

Nu is het tijd om uit te breken sommige glas verf (aan de achterzijde van de verf verpakking zorg ervoor dat u koopt het juiste type). Giet een beetje verf in een kom en dompel de spons in, dep bovenop de sjabloon om het oppervlak bedekt is. Verwijder de mal terwijl de verf nog nat.

Niet te veel over het bereiken van perfectie hier, vooral als de kinderen hanteren de volgende stappen maken. Mam zal genieten van de handgemaakte uiterlijk van het eindproduct.

Tot slot, ga naar buiten en verf de deksels op de top van een papieren zak of een dekzeil. (Nogmaals, controleer de achterkant van de bus om er zeker van dat u gebruikt verf die is bedoeld om te worden toegepast op metaal.)

Dat is het! Verpak uw fles en stenen pot kopjes met een paar chique papier rietjes en de kinderen zullen helemaal klaar om mama te presenteren met een klein stukje van de spa dat ze elke dag kunnen genieten.

Photo Credits: Stephanie Morgan

Share This Post