Index / Ambachten / DIY Folding Chair Covers

Share This Post

Ambachten

DIY Folding Chair Covers

Stoelbekleding voeg een vleugje elegantie aan een formele feest of bruiloft receptie, of de festiviteiten zijn in een balzaal of buiten op een grasveld. Met behulp van stoelbekleding op klapstoelen is een goede manier aan te kleden de feestlocatie zo

AdvertisementStoelbekleding voeg een vleugje elegantie aan een formele feest of bruiloft receptie, of de festiviteiten zijn in een balzaal of buiten op een grasveld. Met behulp van stoelbekleding op klapstoelen is een goede manier aan te kleden de feestlocatie zonder de uitgaven veel geld uit aan het huren van dure stoelen. Klapstoel covers zijn ook een goede manier om stoelen die niet overeenkomen verhullen. Hoewel klapstoel covers kunnen worden gehuurd of gekocht, alles wat er nodig is beginnen naaien vaardigheden om ze te maken.

Wat je nodig hebt

Klapstoel

Meetlint

Potlood

Papier

Stof

Schaar

Ijzer

Naaimachine

Draad

Pins

2 linten

Meet de stoel vanaf de achterste poten op de vloer. Meet de top van de stoel vervolgens langs de voorkant, over de zitting en tot aan de vloer aan de voorpoten. Meet de breedte van de stoel ook. Voeg twee inch voor een naadtoeslag om elk nummer en deze metingen op te nemen.

Snijd de stof om de opgenomen in stap 1 afmetingen U zult een lange sectie van stof die twee duim breder dan de stoel te hebben.

Draai de stof onder een halve inch aan elke kant en pers met een strijkijzer. Schakel onder andere een halve inch en zoom aan alle vier zijden met behulp van de naaimachine. Zoom elk uiteinde van de linten op dezelfde wijze.

Leg de ingesloten stof over de stoel, zodat de ene kant aan de grond aan de achterpoten en het drapeert over de voorkant, over de zitting, en de verdieping aan de voorpoten. Pins een lengte van lint aan elke kant van het weefsel waar de achterkant van de stoel aan de zitting. Speld de linten om de stof op de voorkant van de stoel en naai ze vast.

Plaats de stof terug over de stoel en bind de linten aan de achterkant. Uw stoel hoes is voltooid.

Hints

Varieer de lengte en breedte van het lint, afhankelijk van hoe groot je de knoop wilt of boog in de rug.

Maak de stoel hoes enkele centimeters breder dan de stoel voor een luxere uitstraling.

Gebruik een effen kleur stof en contrasterende linten voor variatie. Dit kan goed passen in een bruiloft kleurenschema, zoals het gebruik van ivoor-gekleurde stof en donker blauw lint.

Voor een informeel partijen, zet T-shirts over de achterkant van klapstoelen toe te voegen aan het thema van de partij.

Gebruik weefsel lijm in plaats van het naaien van de zomen voor no-sew stoelbekleding.

Share This Post