Index / Ambachten / Dit Faux open haard Tapestry is the Unexpected Decoration uw huis Needs

Share This Post

Ambachten

Dit Faux open haard Tapestry is the Unexpected Decoration uw huis Needs

De winter is alles over het maken van die perfecte gezellige hoek in uw huis om lekker te ontspannen. En terwijl de meeste koud weer scènes met een omhullende stoel en een zachte deken zou schijnbaar ook een knapperend haardvuur omvatten, hoeft u nie

Advertisement

De winter is alles over het maken van die perfecte gezellige hoek in uw huis om lekker te ontspannen. En terwijl de meeste koud weer scènes met een omhullende stoel en een zachte deken zou schijnbaar ook een knapperend haardvuur omvatten, hoeft u niet de werkelijke vlammen om te ontspannen. Maak deze faux open haard van eenvoudige items zoals veelkleurige garen, touw en rubber cement, en hang het op een plek waar u rustige momenten kunt hebben voor jezelf. Het is een onverwachte, maar totaal chic, wandtapijten die charme zal toevoegen aan uw ruimte.

Wat je nodig hebt

Gratis printbare haard Garen naald Garen (rood, geel, oranje en grijze kleuren) Tape Rubber cement Pen (36-inch) String

Stap 1: Druk de Faux open haard

Neem de faux open haard afdrukbare naar uw lokale printshop. Vraag om te kunnen worden afgedrukt als een 36-inch brede technische druk.

Stap 2: Bereid de Printed Faux open haard

Het gebruik van uw garen naald, porren gaten op elk van de hoeken van de kruissteek patronen die je wenst te stikken. Dit maakt het makkelijker om te zien waar je het steken van de naald wanneer het gaat al is de achterkant van de afdruk.

Stap 3: Begin met het Cross-Stich Patroon

Draai het papier om. Rijg de naald met de eerste kleur van garen en steek de naald in een van de gaten. Leg een knoop aan het einde van het garen. Vervolgens draai het papier terug over en voorzichtig ruk aan de naald, de lengte van de draad door te trekken.


Stap 4: Maak de Stitch

Steek de draad naar de overkant, naar aanleiding van de gedrukte patroon. Trek de naald via de achterdeur, terwijl flipping het papier heen en weer om te zien waar de volgende hole is. Verplaatsen naar een andere X totdat het garen tot een einde komt. Op dit punt, een knoop of gebruik tape op de achterzijde van het papier om het garen vast te zetten. Re-draad naald en ga verder invullen van de open haard met steken. Maar zoals je kunt zien op het getoonde voorbeeld wordt niet elke steek ingevuld.Tip

Niet het gevoel dat je nodig hebt om de exacte kruissteek patroon volgen. Gebruik je creativiteit in de open haard of metselwerk op een manier die past bij uw stijl aan te vullen. In het voorbeeld werd garen gebruikt aan de buitenkant van de haard accent plaats van het patroon.

Stap 5: Bevestig de Pen voor Opknoping

Meet en markeer elk uiteinde van de plug die zullen worden gebruikt om de faux open haard tapijt hangen. Vervolgens bind de string naar de plug. Breng een ruime hoeveelheid rubber cement op de bovenste rand van het papier. Plaats de plug een halve inch van de top, en rol het papier rond de plug. Houd elke sectie op zijn plaats totdat het veilig is.


Stap 6: Display and Enjoy

Plaats de faux open haard tapijt op een bankje of in de buurt van een stoel om een ​​uitnodigende hoek voor gezellige winteravonden te creëren.


Share This Post