Index / Onderwijs / Directe instructie Methods in de Klas

Share This Post

Onderwijs

Directe instructie Methods in de Klas

Directe instructie is een benadering van het onderwijs binnen een leerkracht gerichte klassikale omgeving. Deze methode van lesgeven is vaardigheden-georiënteerde en het maakt gebruik van een phonics gebaseerde aanpak binnen de lezing curriculum. Lee

AdvertisementDirecte instructie is een benadering van het onderwijs binnen een leerkracht gerichte klassikale omgeving. Deze methode van lesgeven is vaardigheden-georiënteerde en het maakt gebruik van een phonics gebaseerde aanpak binnen de lezing curriculum. Leerkrachten gebruiken training handleidingen en materialen en volg zorgvuldig gelede lessen die zijn onderverdeeld in kleine segmenten. Leraren niet de leerlingen om de volgende stap te bewegen zonder garantie dat de studenten hebben bereikt wat nodig is voor dat segment is. traditionele lezing praktijken directe instructie worden een positieve invloed scores van kinderen.

Voorbereiding

Voorbereiding voor de directe instructie-methode moet worden uitgevoerd op voorhand. De leraar moet voor te bereiden op een bijbehorende cognitieve benadering gebruiken. Met deze aanpak, de verantwoordelijkheid van de leraar in de klas is om alle leerlingen te begeleiden en regelen benodigde materialen en middelen. De docent helpt studenten doelen stellen, tijdens het kijken naar moeilijkheden studenten kunnen tegenkomen. Leraren blijven alert op effectieve manieren om studenten te helpen om die moeilijkheden te overwinnen. Leerkrachten overwegen informatie met betrekking tot elke student vereisten voor elke les.

voordelen

Enkele voordelen van directe instructie methoden omvatten de mogelijkheid om eenvoudig uit te leggen aan de cursisten waarom de inhoud van de les is het belangrijk, dat helpt om het doel van de les te benadrukken. De directe instructie methode is een algemeen erkende en aanvaarde vorm van instructie, dus minder tijd nodig zal zijn voor de studenten vertrouwd te maken, ander schoolpersoneel en ouders met de methode. Directe instructie is geschikt voor het aanleren van basisvaardigheden, concepten en feiten. Studievoortgang kan ook gemakkelijk worden gemeten. Deze methode werkt, niet alleen voor leraren die spreken van een klasse, maar voor leraren die wensen om de kleine groep, face-to-face methode te gebruiken van tijd tot tijd, volgens Wisconsin Policy Research Institute Online.

nadelen

De directe instructie methode niet op te nemen persoonlijkheid of de creativiteit van de docent in de les, zoals stappen moeten worden gevolgd in een voorgeschreven en direct bevel. De directe instructie methode vereist een doelmatige mondelinge communicatieve vaardigheden. Zonder deze vaardigheden, kunnen de leerlingen de inhoud oninteressant vinden, terwijl het in feite, kan het de spreker levering stijl die is het bijhouden van de studenten van het leren zijn.

Instructional Methode Choices

Er is geen 'juiste' educatieve methode. Je zal niet altijd kiezen voor de directe educatieve methode binnen het klaslokaal. De methode die u kiest zal afhangen van uw individuele persoonlijkheid, het onderwerp dat u het onderwijs en de leeftijd van uw studenten. Sommige lesinhoud kan effectiever worden onderwezen via dvd's of interactieve whiteboards, zoals wanneer het onderwijzen van de kikker levenscyclus elementaire studenten. De lezing educatieve methode is vaak effectiever bij het onderwijzen van college-leeftijd studenten dan het is op de middelbare school, bijvoorbeeld. Andere educatieve methoden omvatten coöperatief leren, de lezing met discussie, brainstormen, met behulp van een panel van deskundigen, kleine groep studies, case studies, werkbladen / enquêtes, rollenspel, gastsprekers, discussie en waarden verduidelijking.

Share This Post