Index / Gezondheid / Dieet Plan voor Low Carb Foods

Share This Post

Gezondheid

Dieet Plan voor Low Carb Foods

Koolhydraten zijn het lichaam voornaamste energiebron. Het verteringsproces breekt koolhydraten naar beneden in een suiker stof genaamd glucose, die in de bloedbaan wordt opgenomen en in uw hele systeem vervoerd naar directe energie behoeften van uw

Advertisement

Koolhydraten zijn het lichaam voornaamste energiebron. Het verteringsproces breekt koolhydraten naar beneden in een suiker stof genaamd glucose, die in de bloedbaan wordt opgenomen en in uw hele systeem vervoerd naar directe energie behoeften van uw lichaam te voldoen. Koolhydraten die snel breken tijdens de spijsvertering overspoelen de bloedbaan met glucose. Deze snelle stijging van de bloedsuikerspiegel leidt tot een extreme insuline respons om snel te werken om deze te normaliseren.

Wat zijn Low Carb Foods?

Low carb voedingsmiddelen zijn degenen die een langere snelheid van de spijsvertering dan hogere carb voedingsmiddelen hebben, het maken van hun invloed op de bloedsuikerspiegel bescheidener en gemakkelijker te reguleren. De ranking systeem dat wordt gebruikt om de snelheid van de spijsvertering voor specifieke koolhydraatrijk voedsel te geven dat de glycemische index (GI) genoemd. Hoe lager de GI-waarde van een carburator, hoe meer nominale is zijn invloed op de bloedsuikerspiegel. Low carb voedingsmiddelen zijn synoniem met een lage GI voedsel. Koolhydraten met een GI-waarde van minder dan 54 worden beschouwd als low carb voedingsmiddelen.

Aanpassen van uw dieet

Je moet je huiswerk te doen. Opstelling van een lijst van de voedingsmiddelen die deel uitmaken van uw dieet en het gebruik van de glycemische index resource gelegen aan het eind van dit artikel te zoeken van de GI-waarde van elk voedsel. Vervang hoge GI voedingsmiddelen met een gezonder alternatief. Meestal betekent dit dat het veranderen van het soort voedsel dat je liever eet dan het eten zelf. Bijvoorbeeld, als je leert dat het brood je hebt het eten van een GI-waarde van meer dan 54, je hoeft niet te geven alle brood in orde te houden aan een low carb dieet. Het betekent gewoon dat je nodig hebt om over te schakelen naar een ander soort brood. Negen-grain meergranenbrood heeft een GI in de jaren '40.

In het algemeen, hoe meer verwerkte een levensmiddel is, hoe hoger de GI waarde. Elke keer dat een koolhydraatrijke voeding wordt door middel van slijpen en frezen zet, het resultaat is niet alleen een verhoogde glycemische index waarde voor dat carburator, maar het eten is ook ontdaan van essentiƫle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. Daarom is de algemene regel is om te kijken naar uw dagelijkse behoefte van koolhydraten te vullen met ongeraffineerde natuurlijke voedingsmiddelen. De meeste verse groenten vallen in de categorie low carb; vers fruit en wat fruit dranken (bij het kiezen van een fruitdrank zoek naar een die nog steeds bevat de pulp); kies wilde rijst in plaats van witte rijst; en eet volkoren granen voedsel.

Dit hoeft niet te betekenen Goodbye Forever High Carb Foods

Vast te houden aan een low carb dieet plan niet per se dat je hoeft te geven alle hoge carb voedingsmiddelen de hele tijd. Eating bescheiden porties koolhydraatrijke voedingsmiddelen als onderdeel van een totale maaltijd rijk aan gezonde vetten, eiwitten, vezels, en / of andere koolhydraten die in de lage categorie carb vallen heeft het effect van het vertragen van het gehele spijsverteringsproces, het verminderen van de snelheid van absorptie voor al het voedsel in uw maaltijd, ongeacht de oorspronkelijke GI-waarde van elke individuele carb. Je hoeft niet per se te doen van uw Idaho aardappelen altijd, die een hoge carb eten zijn, maar je moet om ze te eten met mate en in combinatie met voedsel dat vezelrijke, eiwitrijke en voedingsmiddelen rijk aan gezonde vetten.

Share This Post