Index / Huisdieren / Deze Vogelzaad ballen Breng alle vogels naar uw tuin

Share This Post

Huisdieren

Deze Vogelzaad ballen Breng alle vogels naar uw tuin

Het hebben van een paar vogels te bewonderen in uw tuin is altijd een welkome aanvulling. En zelfs in de winter, is het gemakkelijk om een ​​paar gevleugelde bezoekers te trekken in je open ruimte met deze eenvoudige vogelzaad ballen. Rol ze samen me

Advertisement

Het hebben van een paar vogels te bewonderen in uw tuin is altijd een welkome aanvulling. En zelfs in de winter, is het gemakkelijk om een ​​paar gevleugelde bezoekers te trekken in je open ruimte met deze eenvoudige vogelzaad ballen. Rol ze samen met een paar items uit uw voorraadkast - zoals pindakaas, maïsmeel en reuzel - en dan string ze in de bomen met touw. Als je een paar vogels die u in het bijzonder wilt bekijken, dan kunt u de feeders met verschillende noten en zaadmengsels te passen. Nu wanneer je je 's ochtends koffie te drinken en kijken uit het raam, moet u wellicht een metgezel vliegen om je te ontmoeten.


Wat je nodig hebt

Lard Pindakaas Nut en bessen vogelzaad Corn maaltijd havervlokken Spatel Maatbeker Heat-safe kom Magnetron Plate Twijn of touw Schaar

Stap 1: Bereid Reuzel en Peanut Butter

Voeg 1 1/2 kopjes van reuzel en 1 kop pindakaas naar een warmte-safe kom. Plaats de kom in de magnetron op lage gedurende 20 seconden. Controleer of de twee ingrediënten kunnen worden gemengd na de eerste 20 seconden. Als de reuzel is nog steeds moeilijk, verwarm de kom nog eens 20 seconden. Meng de twee ingrediënten samen.


Stap 2: Voeg de Mix-Ins

Nu, voeg 1 kopje havermout, 1 kop maïsmeel en 1 1/2 kopjes van vogelzaad om de reuzel en pindakaas mengsel. Roer de ingrediënten samen tot ze gecombineerd.

Stap 3: Koel het mengsel

Koel het mengsel tot is begint dik of verharden te krijgen. Probeer het na een uur, en als het is stevig genoeg om een ​​structuur te houden, dan is het perfect.

Stap 4: Rol de ballen

Strooi vogelzaad op een bord te prep. Begin rollende ballen uit het gekoelde mengsel. Nadat de ballen zijn gevormd, rol ze in het vogelzaad mengsel om de vacht van de buitenkant van elke bal.


Tip

Dit recept zal ongeveer 7 tennisbal-formaat of 14 golfbal-sized sferen opleveren.

Stap 5: Koel de Balls

Leg de ballen in de koelkast totdat de pindakaas en reuzel (ongeveer twee uur) is uitgehard.

Stap 6: Voeg Twine

Pak touw of touw en bind een niet in de buurt van de bal. Laat genoeg draad om een ​​knoop te binden op een boom te creëren.

Stap 7: Hang de Balls

Hang de ballen op je bomen en laat de vogels genieten.

Share This Post