Index / Huis / Deze ideeën zullen Breng een Coffeeshop Gezelligheid aan uw keuken

Share This Post

Huis

Deze ideeën zullen Breng een Coffeeshop Gezelligheid aan uw keuken

Het is moeilijk om de dagelijkse gewoonte op het krijgen van een heerlijk kopje koffie op uw favoriete cafe breken. De geur van vers gemalen espresso, de vriendelijke barista en de warmte van bekende gezichten maakt deze routine speciaal voelen. Maar

Advertisement

Het is moeilijk om de dagelijkse gewoonte op het krijgen van een heerlijk kopje koffie op uw favoriete cafe breken. De geur van vers gemalen espresso, de vriendelijke barista en de warmte van bekende gezichten maakt deze routine speciaal voelen. Maar als je optelt al die dagelijks ontbijten-to-go, kan dat ritueel snel veranderen in een dure verwennerij. U kunt dezelfde vibes naar uw huis keuken, en wat geld besparen door gebruik te maken van uw geliefde winkel voor inspiratie. Carve een weekend of twee van uw planning om te werken aan projecten zoals Wandkandelaars en gestoffeerde stoelen, en smaak-testen recepten voor vanille ijskoffie en zelfgemaakte croissants. Tegen het einde, zult u het beste uw cafe te bieden heeft, zonder het verlaten van het huis heeft.

Breng de Specialties Huis

Een van de meest handige aspecten van het kopen van koffie elke ochtend is dat de barista weet precies hoe je de perfecte latte te maken. Maar met een beetje oefening en de juiste ingrediënten, kun je leren, ook. Als u een Instagram-waardige recept wilt, probeer deze matcha latte.

Beheers uw eigen Starbucks Order

Voor een echte cafe smaak zonder in de rij staan, probeer zelfgemaakte-vanillesmaak ijskoffie thuis. Elke week kunt u batches die je krijgt door middel van een paar ochtenden en middagen te maken. Dit recept bevat ook stappen over hoe om beter te proeven vanilla siroop.

Voorraad op Drink Toevoegingen

Als u wilt proberen amandelmelk, hoef je niet eens te veranderen van je pyjama. Je kunt het vanuit het niets het gebruik van rauwe amandelen, water en een paar keukengerei, en vervolgens toe te voegen aan uw dagelijkse joe. Na het proberen dit experiment met een aantal van uw andere favoriete add-ons aan uw in-house menu uit te breiden.

Leren hoe u heerlijke gebakjes

Dat deeg bij uw plaatselijke cafe is altijd bellen met uw naam, wenkte u een ontbijt traktatie toe te voegen aan uw bestelling. Weersta de drang door het maken van uw eigen vanaf nul. Het hebben van een gebakje recept, zoals een croissant, in uw recept arsenaal is een geweldig idee: je kunt een dozijn voor een zondagse brunch te maken met vrienden of voor een kantoor partij tijdens de week.

Houd Sweet Treats Rond

Wil je ijs voor het ontbijt? Je kunt helemaal hebben met lavendel lemon ijs brood - je kunt lavendel toppen bij uw lokale specialiteit voedsel op te slaan kopen. Het maken van een brood in het weekend is een trefzekere manier om een ​​geval van de maandag van komen rond te houden.

Carve Out Tijd van de ontspanning

Een van de beste weekend routines is om wakker te worden, ga dan naar de coffeeshop om de hoek en breng een paar uur genieten van een heerlijke ochtend. Als dat nog niet op de planning, moet u nog steeds gereserveerd enige weekend ontspanning tijd. Een mandala kunstproject is een geweldige plek om te beginnen.

Upgrade uw Tech

Je moet niet naar het cafe net airconditioning of een internetverbinding te krijgen. Lees hier meer over hoe u uw huis tech gadgets te verbeteren, zodat u niet hoeft om naar buiten te trekken, terwijl u geniet van uw koffie.

Stel de Mood met verlichting

Hou van het kijken naar akoestische optredens van schemerige verlichting bij uw plaatselijke cafe? Breng die esthetisch in uw keuken door het installeren van nieuwe muur schansen. Als je bij de bouwmarkt, koop zacht wit licht lampen voor de juiste gloed.

Get Coffee Shop accentverlichting

Als je in een stad woont, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat meer en meer coffeeshops voorstander van een hipster esthetiek. Lenen dat idee in uw eigen huis met een modern swag licht. Plaats deze over uw keukentafel of eiland te genieten tijdens uw ochtendroutine.

Neem plaats op een DIY Kruk

Vind inspiratie in de prachtige lederen sofa's en fauteuils van de hoek cafe en te vertalen naar even chic krukken voor je eiland of thuis bar. Braaklegging een middag of twee aan uw stof bron en opnieuw te bekleden uw zetels. Na een paar DIY projecten en recepten proeven, kunt u uw eigen persoonlijke coffeeshop te maken in de het comfort van uw eigen huis.

Share This Post