Index / Huis / Design Tips voor Bedden in een kleine kamer

Share This Post

Huis

Design Tips voor Bedden in een kleine kamer

Veel mensen leven in kleine appartementen of huizen die nog kleinere slaapkamers zijn voorzien. Wanneer het proberen om een ​​kleine slaapkamer te versieren, wees creatief om te voorkomen dat uw bed van de overname van de gehele ruimte. Het kiezen va

AdvertisementVeel mensen leven in kleine appartementen of huizen die nog kleinere slaapkamers zijn voorzien. Wanneer het proberen om een ​​kleine slaapkamer te versieren, wees creatief om te voorkomen dat uw bed van de overname van de gehele ruimte. Het kiezen van het juiste type van bed, nachtkastje en decoreren kleuren zal helpen om uw kleine kamer groter lijken.

bed Frame

Als u de aankoop van een nieuw bed voor uw kleine slaapkamer, ga met de kleinste maat van bed mogelijk, zoals een full-sized bed in plaats van een queen-sized bed. Kijk voor bedden zonder omvangrijke frames. Als je voelt dat je moet een soort van bed frame hebben, op zoek naar een model met slechts een hoofdeinde. Een hoofdeinde en voet raad van bestuur zal alleen uw kamer kleiner te maken. Kijk ook voor lattenbodems die laag zitten op de grond. Volgens Bedroom Designer, zal dit ontwerp tip benodigde verticale ruimte toe te voegen aan de kamer, waardoor het lijkt groter dan het is.

slaapkamer Storage

Gebruik organisatorische hulpmiddelen, zoals duidelijk dozen of zakken, onder je bed om je kleine kamer minder druk te maken. Sommige bedden hebben zelfs onder-de-bed lades die de noodzaak voor grote dressers in de kamer te elimineren. Verdeel je kleding in categorieën, zoals truien, jeans en schoenen, en plaats ze in aparte lades, opslag dozen of zakken. Als u op zoek zijn naar manieren om kleine slaapkamer van een kind lijken groter, overwegen de aanschaf van een hut bed. Volgens Modern Decors, dit soort bedden komen in verschillende rassen die onder-de-bed kasten, laden, een tweepersoonsbed en een bureau voorzien.

Nachtkastje

Veel mensen verlangen nightstands om persoonlijke spullen en leeslampjes houden naast hun bed. Als u op zoek bent naar nachtkastje opties in de kleine slaapkamer, gebruik dan een aan de muur gemonteerde plank plaats. Dit zal waardevolle vloeroppervlakte intact, die zal helpen om uw kamer groter lijken te verlaten.

beddegoed

Uw beddengoed keuzes zullen helpen om uw kamer lijken groter of kleiner, afhankelijk van hun kleuren en patronen. De meeste decorateurs raden het gebruik van lichte, neutrale kleuren voor spreien en strooisel. Wilt u een patroon materiaal te gebruiken, kies dan een eenvoudig ontwerp, zoals subtiele strepen of monotone bladeren. Volgens verfraaien van uw kleine ruimte, met behulp van een witte of lichte beige sprei zal de ruimte te maken lijken minder rommelig en groter. Als u het idee van een kleurloze kamer niet kunt staan, gebruik dan een wit of beige sprei en verf van de muren een lichte kleur, zoals de lente groen, lavendel of maagdenpalm blauw, om het een pop van kleur te geven.

Share This Post