Index / Huis / Dek Shade Ideeën

Share This Post

Huis

Dek Shade Ideeën

Tijd doorbrengen op het dek is een favoriete bezigheid voor velen. Onderhoudend, grillen, het lezen van een boek, een dutje doen of gewoon genieten van het landschap is een van dingen te doen met de extra leefruimte. Shade is belangrijk, terwijl op h

Advertisement

Tijd doorbrengen op het dek is een favoriete bezigheid voor velen. Onderhoudend, grillen, het lezen van een boek, een dutje doen of gewoon genieten van het landschap is een van dingen te doen met de extra leefruimte. Shade is belangrijk, terwijl op het dek. Zittend in de zon op het dek is niet zo aangenaam. Kijk naar verschillende soorten schaduw die het beste past bij uw dek en uw portemonnee.

Bouw een dak boven het dek. Uitbreiding van de bestaande dak van het huis over het dek. Het bouwen van dit type dak geeft het dek een meer permanente en naadloze kijken naar het totale ontwerp. Materialen voor uitbreiding van het dak moet hetzelfde type dakbedekking die momenteel op het huis. U zult ervaring in houtbewerking voor de bouw van dit soort gedetailleerde dak nodig. Het is goedkoper en eenvoudiger dakconstructie bouwen is vergelijkbaar, maar met behulp van plastic golfplaten. Plaats 4-by-4-inch houten palen in de grond rond het dek en bouwen een kader rond de bovenkant van de palen. Bevestig de gegolfde kunststof platen aan de bovenkant van het frame, waardoor een dak.

Pergola's zijn een alternatief voor gesloten daken. Pergola's zijn open geweven ontwerpen gemaakt van hout of plastic. Pergola's zijn meer aanpasbaar dan een dak, dat het gehele dak of slechts gedeeltelijke doorsnede beslaan. Als gevolg van de open geweven, het gebied onder ontvangt nog wat schaduw en creëert een gevlekt effect op uw dek. Pergola's zijn een raamwerk van houten 4-by-4-inch posten met 1-by-8-inch boards over de bovenkant. Pergola's zijn een betere keuze voor een open-air gevoel als het niet te winderig en regenachtig. Hang bloemenmanden van de pergola voor kleur en decoratie. Luifels zijn populair. Luifels komen in bijna elke kleur en grootte denkbaar. Een voordeel voor de voortent is dat het intrekbare en je kan rollen of vouw het terug als je wilt dat de zon in plaats van schaduw. U kunt een luifel met een elektrisch mechanisme, dat openspringen of sluiten van de luifel net zo eenvoudig als het indrukken van een knop maakt kiezen. De mechanismen zijn bevestigd aan de zijkant van het huis. Er zijn speciale systemen voor vrijstaande dekken. Ontwerp opties omvatten strepen, vaste stoffen, bloemen, plaid en andere ontwerpen. Dit is een goede keuze voor low-cost schaduw en de mogelijkheid om zon hebben op het dek wanneer u dat wilt. Als u een vrijstaande dek, kunt u een vaste voortent te bouwen. Build steunen met 4-by-4-inch houten palen en een houten of plastic PVC pijp frame op de top. Hechten canvas doek om de bovenkant van het kader.

Grote parasols, die op tafels of het dek zelf te creëren schaduw, als dat nodig is. Open de paraplu en steek de paal in het centrum van de tafels met paraplu inserts. U kunt parasols kopen bij de meeste korting warenhuizen, tuincentra en kwekerijen. Neem de paraplu in harde wind en in de winter en op te slaan. Een paraplu zal schaduw 1-3 mensen, dus de paraplu kan een betere keuze voor kleinere huishoudens, af en toe een schaduw, kosten en gebruiksgemak.

Share This Post