Index / Tuin / Dek Lattice Ideeën

Share This Post

Tuin

Dek Lattice Ideeën

Lattice panelen zijn smalle stroken van hout of vinyl met elkaar verbonden in een cross design. Lattice kan een meer gepolijste en schone kijken naar een dek te lenen. Houten panelen komen in een verscheidenheid van kleuren en soorten, zoals ceder, R

AdvertisementLattice panelen zijn smalle stroken van hout of vinyl met elkaar verbonden in een cross design. Lattice kan een meer gepolijste en schone kijken naar een dek te lenen. Houten panelen komen in een verscheidenheid van kleuren en soorten, zoals ceder, Redwood en pijnbomen. Vinyl panelen bestand tegen het weer beter en komen in de kleuren wit, groen, houtnerf en blauw.

Lattice Basics

Normaal gesproken is de grootte van rooster panelen 4 bij 8 voet. De panelen worden gesneden met een cirkelzaag op een wenselijke gebied te passen. Bevestig de panelen om het dek met spijkers of nietjes.
Lattice panelen zijn heel zuinig en produceren opslag in sommige gebieden en voeg een nieuwe dimensie toe aan het dek.

ideeën

Dekken die open ruimtes hebben onder zijn perfect voor rooster panelen. Als op maat gesneden, hechten de panelen naar buiten bodem van het dek naar de open ruimte omsluiten. Dit creëert een opslagruimte voor waterslangen, tuinmeubilair of vuilnisbakken. Zwerfdieren of plagen zal niet in staat om te nestelen onder het dek ook.

Installeer rooster panelen om de reling en de vloer van het dek voor veiligheid. Dit helpt om kinderen, planten en andere dingen te houden van het vallen van het dek.

Installeer rooster van de railing aan het dak naar het dek omsluiten. Alternatief, als de zon te fel aan één zijde van het dek, installeert de rooster die kant. Hierdoor wordt de hoeveelheid zon op het dek en creëert een gevlekt uiterlijk op het dek.

Tips

Cut 10-inch brede stroken van vinyl rooster in een lengte die nodig is om een ​​prieel ingang over de leuningen te maken. Plant Jasmijn van Carolina aan elke kant. De jasmijn zal klimmen het prieel en het creëren van een licht geparfumeerde ingang.

Snijd kleine delen van vinyl rooster en lijm ze samen om lantaarns op het dek te plaatsen te creëren. Gebruik een citronella kaars in een metalen blik voor het ongedierte weg te houden.

Maak planters met rooster aan de lelijke plantenpotten houden.

Share This Post