Index / Bedrijf / Definitie van Betaling Journals in Accounting

Share This Post

Bedrijf

Definitie van Betaling Journals in Accounting

In de boekhouding worden speciale tijdschriften vaak gebruikt om aangewezen zakelijke transacties op te nemen. Een van deze speciale tijdschriften gebruikt in de boekhouding is de contante betalingen tijdschrift. Dit tijdschrift is voor het opnemen v

AdvertisementIn de boekhouding worden speciale tijdschriften vaak gebruikt om aangewezen zakelijke transacties op te nemen. Een van deze speciale tijdschriften gebruikt in de boekhouding is de contante betalingen tijdschrift. Dit tijdschrift is voor het opnemen van elk type van betaling het bedrijf maakt. Het is speciaal opgezet voor contante betalingen alleen, waarbij de betalingen met contant geld, cheque, bankpas of elektronische opnames bevat.

speciale Journals

Er zijn vier soorten van tijdschriften die worden beschouwd als speciale tijdschriften: een verkoopboek, kasontvangsten tijdschrift aankopen dagboek en contante betalingen journaal. Bedrijven met behulp van deze tijdschriften plaatsen transacties op één van deze vier tijdschriften. Als het item hoort niet thuis in een van de vier types, wordt de transactie geboekt naar de algemene tijdschrift, die is geschikt voor elk type van transactie. Elke speciale dagboek, echter, is uniek opgezet om de specifieke soorten transacties die het bevat tegemoet te komen.

Contante betalingen

Elke keer dat een bedrijf betaalt uitbetalen, is een record van de transactie geplaatst in het tijdschrift contante betalingen. Dit omvat alle betalingen per cheque, contante betalingen en diverse vormen van elektronische betalingen. In de boekhouding, wanneer geld wordt uitbetaald, is de cash rekening bijgeschreven. De reden dat dit gebeurt is dat geld is een pluspunt account en alle activaklassen accounts dragen een normale debetsaldo. Wat ook het debetsaldo is opgenomen in de cash rekening geeft de werkelijke hoeveelheid contant geld het bedrijf heeft.

Journal Columns

De contante betalingen tijdschrift is opgezet op unieke wijze voor het doel van de opname transacties waarbij contant werd betaald. Het tijdschrift is opgezet met verschillende kolommen, met inbegrip van de datum, check huisnummer, referentie, crediteuren debet-, aankopen debet-, andere betalingen debet- en een kaskrediet column. Deze kolommen verschillen enigszins afhankelijk van het bedrijf, maar dit zijn de typische kolommen gevonden in een tijdschrift contante betalingen.

Met de Journal

Wanneer een transactie waarbij geld wordt uitbetaald optreedt, wordt de transactie geboekt naar deze speciale tijdschrift. De datum, controlenummer en de hoeveelheid zijn vermeld in ten minste twee van de kolommen. Als een controle werd betaald voor de aankoop van inventaris, wordt het bedrag opgenomen in de aankopen debet kolom en het geld krediet kolom. Elke keer dat een transactie wordt geplaatst, moet de debet- en creditbedragen elkaar gelijk zijn.

General Ledger

Na alle transacties voor een maand zijn opgenomen, zijn het tijdschrift kolommen opgeteld. Nogmaals, moeten de totalen van bij- en afschrijvingen elkaar gelijk zijn. Als ze dat niet doen, is er een fout blijkbaar opgetreden. Nadat de totalen zijn compleet en geverifieerd, wordt elke kolom totaal in het grootboek, dat is een overzicht van alle rekeningen en balanceert de onderneming heeft ingevoerd. Na een bedrag wordt ingevoerd, wordt een vinkje geplaatst in de post kolomverwijzing op elke lijn.

Share This Post