Index / Careers & Work / Definieer een OTR Driver

Share This Post

Careers & Work

Definieer een OTR Driver

Een over-the-road driver of OTR vrachtwagenchauffeur is een persoon met een transport baan die inhoudt dat het besturen van een oplegger of trekker-oplegger truck over lange afstanden. Deze lange-afstandsvluchten drivers misschien regionaal werken, o

AdvertisementEen over-the-road driver of OTR vrachtwagenchauffeur is een persoon met een transport baan die inhoudt dat het besturen van een oplegger of trekker-oplegger truck over lange afstanden. Deze lange-afstandsvluchten drivers misschien regionaal werken, of ze kunnen reizen tussen verschillende staten om hun goederen te leveren.

bewegende Freight

OTR drivers ophalen en afleveren vracht, wat op de speciale routes die dezelfde trips hebben elke week. Anderen rijden verschillende routes met elk nieuw transport orde. Zij moeten een logboek bij te houden en laten hun bedrijf weten of er problemen zijn met de vrachtwagen.

Leven op de weg

Deze drivers leven in hun vrachtwagen cabines als ze op de weg, die kunnen worden voor vele dagen of zelfs weken op een moment. Tijdens hun pauzes, buiten slapen, kunnen ze eten in een cafe, chatten met andere drivers, of nog wat oefening. De meeste chauffeurs werken alleen, maar sommige bedrijven kunnen twee chauffeurs op een vrachtwagen gezet, zodat een bestuurder kan slapen terwijl de ander rijdt.

Licensing

Het besturen van een oplegger truck vereist een klasse licentie Een commerciƫle bestuurder (CDL). Training om de licentie te verkrijgen kan op rijopleiding scholen worden verworven, en sommige werkgevers bieden betaalde opleiding van nieuwe medewerkers.

Salaris en soorten banen

Vanwege de betaling structuur, de meeste OTR chauffeurs liever banen waarin ze kunnen afzetten van een trailer en pick-up een nieuw geladen is, in plaats van te worden betrokken bij het laad- en losproces. Volgens het Bureau of Labor Statistics, het gemiddelde vrachtwagenchauffeur verdiende $ 38.200 per jaar, met ingang van mei 2012. De website Indeed meldt een jaarsalaris voor OTR drivers als $ 53.000, met ingang van mei 2014.

Share This Post