Index / Careers & Work / Definieer Acute Care Apotheker

Share This Post

Careers & Work

Definieer Acute Care Apotheker

Een acute zorg apotheker is een zorgverlener die gespecialiseerd is in de medicatie in een medische setting waar patiënten worden gezien in een korte periode van tijd, in plaats van op de lange termijn. Onderwijs Een bachelor's degree in de farmacie

AdvertisementEen acute zorg apotheker is een zorgverlener die gespecialiseerd is in de medicatie in een medische setting waar patiënten worden gezien in een korte periode van tijd, in plaats van op de lange termijn.

Onderwijs

Een bachelor's degree in de farmacie is nodig om een ​​acute zorg apotheker geworden. Sommige werkgevers kunnen extra certificering nodig.

omgeving

Acute zorg instellingen omvatten ziekenhuizen afdelingen en dringende zorg klinieken.

Samenwerking

Volgens de US Public Health Service (USPHS), een acute zorg apotheker werkt samen met artsen, verpleegkundigen en ander ondersteunend personeel aan patiënten 'medicatie behoeften te bepalen.

taken

De USPHS opgemerkt dat acute zorg apothekers bewaken de medicatie van patiënten en de dosering, de wijze waarop de medicatie wordt toegediend, hoe lang de medicatie moet worden, of de patiënt voorwaarden die bepaalde medicijnen kunnen maken, of geneesmiddelen interactie met elkaar en allergieën medicatie van de patiënt.

beloningen

Veel acute zorg apothekers vinden de carrière lonend te zijn. De apotheker kan de onmiddellijke oplossingen geproduceerd door handhaving observeren. De snel veranderende omgeving van de acute zorg kan ook stimulerend.

Share This Post