Index / Huis / Decorative Wall Molding Ideeën

Share This Post

Huis

Decorative Wall Molding Ideeën

Het toevoegen van kenmerkende architectonische detaillering aan muren met verschillende soorten vormen en trim is een relatief goedkope manier om elke kamer een luxe uitstraling geven. Van dikke lagen van de kroon vormen om dunne, tere strips van tri

AdvertisementHet toevoegen van kenmerkende architectonische detaillering aan muren met verschillende soorten vormen en trim is een relatief goedkope manier om elke kamer een luxe uitstraling geven. Van dikke lagen van de kroon vormen om dunne, tere strips van trim, kunnen deze accenten een gewone muur te zetten in een buitengewone showcase. Hoewel sommige projecten vereisen slechts elementaire houtbewerking vaardigheden, anderen meer geavanceerde ervaring nodig wanneer er meerdere snijwonden en metingen zijn betrokken.

pittoreske panels

Gebruik dunne reepjes van trim om decoratieve panelen op de muren te creëren met een techniek die bekend staat als beeld framing. Grootte van de panelen te passen binnen de beschikbare ruimte op de muur, regelafstand ze even op uw muren en het afstemmen van de randen voor een uniforme uitstraling. Schilder de muur binnen elk paneel 2-3 tinten lichter of donkerder dan de omringende muur kleur. Als alternatief, verfraaien interieur elk paneel met behang of hang gelijke afstand van elkaar stukken van ingelijste kunst, foto's of spiegels. Gebruik lange verticale rechthoeken om grote gebieden of smal, horizontale rechthoeken op deuren of ramen te vullen. Maak een gelaagde look met behulp van panelen binnen panelen, of variëren van de vorm met behulp van gebogen monsteren fragmenten in de hoeken. Monteer een groepering van panelen tot grote geometrische ontwerpen op de muur te maken.

Creatieve Vormen van de Kroon

In een ruimte met hoge gewelfde plafonds, kroonlijsten geïnstalleerd bij normale plafondhoogte of ongeveer 8 voet hoog rond de omtrek verdeelt hoge muren, waardoor de kamer voelen zich minder imposant. Maak een aangepaste, luxe blik op keukenkastjes door het installeren van kroonlijst langs de kast toppen. Speciaal ontworpen kroonlijst met een ingebouwde richel naar LED-TL-lampen te vangen en een ingebouwde kanaal om de bedrading lopen zorgt voor een eenvoudige installatie van koofverlichting. Helemaal aan het zicht onttrokken, het licht strip werpt een warme gloed tegen het plafond. Kroonlijst gemaakt van lichtgewicht materialen zoals polyurethaan biedt meer flexibiliteit dan hout gieten. Het heeft de mogelijkheid om te voldoen aan bochten en is vooraf voorbereid en klaar voor verf of beits, of kan worden gebruikt als voorbeeld.

Verhoog de bar met Rails

Een eenvoudig stukje molding 2-3 inch breed, horizontaal gemonteerd op een derde van de afstand tot het plafond, wanden verdeelt in visueel aantrekkelijke proporties. Bekend als een stoel rail, deze scheidslijn helpt vast te stellen een gevoel van schaal en proportie in een kamer. Accentueren de omvang van de muur nog verder door het te schilderen een andere kleur of het installeren van wainscot lambrisering van het spoor naar de vloer. Maak faux panelen onder een stoel rail door eerst schuren en het vullen van de muur en vervolgens installeren gelijkmatig verdeeld beeld-frame panelen van de muur trim. Bedek muur en bekleding met zijdeglans verf. Een andere optie is een foto spoor of plaat rail die is geïnstalleerd in tweederde van de afstand tot het plafond. Dit type bekleding heeft een smalle gegroefde richel voor het weergeven van ingelijste foto's of decoratieve platen en voegt dimensie toe aan een interieur.

Tailored Trim

Verbeter gewone ramen kunnen rond deuren en ramen met ingebouwde up versiering gemaakt door gelaagdheid voorraad stuwing fragmenten van verschillende grootte. Drie stukken van trim is meestal genoeg, te beginnen met de platte behuizing stukken die aan beide zijden en de bovenkant van het raam of de deur te dekken. Een rand band wordt vervolgens toegevoegd, gevolgd door filler trim, gemonteerd net binnen de rand band. Maak een rooster patroon onder een stoel rail door spijkeren smalle stroken van platte molding zowel horizontaal als verticaal tussen de rail vormen en plint trim. Maak een eenvoudige kapstok door het installeren van een vlak stuk van het vormen van horizontaal op tweederde van de hoogte van het plafond. Verf de molding aan de muur kleur aan te vullen en te installeren op gelijke afstand knoppen of haken langs de lengte van de molding's.

Share This Post