Index / Huis / Decorating Ideas Met Bruin Tapijt

Share This Post

Huis

Decorating Ideas Met Bruin Tapijt

Bruin tapijt kan rijkdom toe te voegen aan een kamer en kan opstaan ​​tot diep-gekleurde meubels, zoals Victoriaanse stijl meubels, die een zachtere-gekleurde tapijt konden overweldigen. Het is ook makkelijker schoon uitzien dan een lichte neutrale k

AdvertisementBruin tapijt kan rijkdom toe te voegen aan een kamer en kan opstaan ​​tot diep-gekleurde meubels, zoals Victoriaanse stijl meubels, die een zachtere-gekleurde tapijt konden overweldigen. Het is ook makkelijker schoon uitzien dan een lichte neutrale kleur, zoals beige te houden, maar het kan lastig zijn om mee te werken bij het inrichten van een kamer te zijn; het is een sterke kleur en kan een kamer kijken minder helder te maken, uitlenen van een zware kijkje als je niet oppast hoe je het evenwicht te brengen met andere elementen

Selectie Furniture

Kies meubels van een kleur en stijl die het tapijt aanvult. Dit is de juiste plek voor uw Victoriaanse of Arts and Crafts meubelen of zwaarder, meer kleurrijke of meer opvallende stukken van modern meubilair. Kies stukken met sterke designelementen. Vermijd meubilair dat is licht - niet alleen in kleur, maar in vorm; kleine, fijne stukjes neiging overweldigd te kijken. Smart meubilair kleuren zijn groen, rood, geel, bruin, zwart, marineblauw, en, voor een retro jaren '70 look, kleine hoeveelheden oranje.

muur ontwerp

Solliciteer wallpapers, wandbekleding of verf die de bruine tapijt te vullen. Voor een Victoriaanse kamer, gebruik houten lambrisering of een getextureerde behang, vooral in een William Morris reproductie ontwerp of een eenvoudige damast. Voor een moderne kamer, verf van de muren een rijke, maar toch heldere kleuren zoals geel of hang behang met eenvoudige, sterke geometrische ontwerpen.

Textile Choices

Textiles moet uitvoeren van de rijk gekleurde, gedurfde thema. Gebruik geweven stoffen in dezelfde kleuren met meubilair en behang, het toevoegen van een paar heldere accenten met worpen en kussens om verlevendigen de kleurenthema's en houden de kamer uit op zoek te somber. Een paar fuchsia kussens of een heldere gekke quilt kunnen veel doen om een ​​kamer pop te maken.

Het toevoegen van karpetten

Als het tapijt niet goed coördineert met uw bestaande meubels, voeg wat patroon karpetten in het coördineren van kleuren. Gebruik bloemmotieven in warme kleuren voor traditionele of Victoriaanse decor of geometrische patronen voor moderne inrichting. Vermijd het toevoegen gedessineerde tapijten als de muren zijn een gewaagde kleur of een patroon; te veel patronen in een eenpersoonskamer, met name in sterke kleuren, ziet er te druk. Solide, lichtere kleuren zijn een goede keuze, als het werken met vette muren.

Share This Post