Index / Bedrijf / De wettelijke vereisten voor een Sole Trader

Share This Post

Bedrijf

De wettelijke vereisten voor een Sole Trader

Een eenmanszaak verschijnt als een onderneming zonder rechtspersoonlijkheid die eigendom zijn van een enkele persoon. Zoals vermeld op de website Bytestart, als een eenmanszaak biedt de eenvoudigste methode om een ​​bedrijf te beginnen, omdat hun min

Advertisement

Een eenmanszaak verschijnt als een onderneming zonder rechtspersoonlijkheid die eigendom zijn van een enkele persoon. Zoals vermeld op de website Bytestart, als een eenmanszaak biedt de eenvoudigste methode om een ​​bedrijf te beginnen, omdat hun minder administratieve en boekhoudkundige vereisten in vergelijking met naamloze vennootschappen. Wel moet eenmanszaken behoren de business-to-boetes, straffen en eventuele bedrijfssluitingen te voorkomen registreren.

naam Beschikbaarheid

Kies een naam voor het bedrijf. Voer een bedrijfsnaam controle. Eenmanszaken moeten er zeker van dat de bedrijfsnaam is niet te vergelijkbaar met een ander geregistreerde handelsnaam. Zoals vermeld op de website opstarten, kan eenmanszaken telefoon boeken, tijdschriften en vakbladen controleer firmanaam conflicten te vermijden. Voer een gratis bedrijfsnaam contact op met de National Business Register, de Trade Marks Register en het Octrooibureau. Daarnaast moet eenmanszaken een bedrijfsnaam beschikbaarheid zoeken met de index in Companies House, waarvan de werkzaamheden namen van de geregistreerde vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid lijsten te voeren. Registreer de naam van zaken met de National Business Register na alle controles naam beschikbaarheid zijn afgerond. Dit zal zorgen voor een ander bedrijf zal niet in staat zijn om dezelfde bedrijfsnaam gebruiken.

Geef de Naam

Eenmanszaken dat een bedrijf de naam anders gebruiken dan de naam van de eigenaar moet de naam en het adres van de eigenaar van alle zakelijke briefpapier weer te geven, zoals uitgelegd door de website Startups. Deze eis wordt als een noodzaak, zodat juridische documenten kunnen worden geserveerd op het bedrijfspand van de eenmanszaak. Zakelijk briefpapier, visitekaartjes en op te slaan bewegwijzering moet worden ontworpen in overeenstemming met deze eis.

Schrijf je in bij HMRC

Schrijf je in bij HM Revenue and Customs (HMRC). Eenmanszaken dient zich als zelfstandige bij de HMRC voor fiscale doeleinden. Eenmanszaken die niet aan te melden binnen 3 maanden na het starten van een bedrijf zal een boete oplopen. Zoals uitgelegd op de website van Alpha Business Services, de periode van 3 maanden begint op de laatste dag van de eerste maand van de handel. Eenmanszaken kunnen registreren voor zelfstandige belastingen op de HMRC website.

VAT

Schrijf u in voor Belasting Toegevoegde Waarde (BTW). Volgens de Bytestart website, moet eenmanszaken registreren voor de BTW als belastbaar inkomen in de afgelopen 12 maanden heeft overschreden 70.000 pounds.Sole handelaren kunnen registreren voor de BTW op vrijwillige basis, zelfs als belastbaar inkomen dalen tot onder de 70.000 pond BTW-drempel. Eenmanszaken kunnen registreren voor de BTW op de HMRC website.

Share This Post