Index / wettelijk / De wet in Indiana op blaffende honden en Disturbing the Peace

Share This Post

wettelijk

De wet in Indiana op blaffende honden en Disturbing the Peace

Als alles wat je hopen voor is wat rust en stilte, kan er niets meer verontrustend dan een constant blaffende hond in uw buurt Indiana zijn. Voordat u handelt, zich bewust zijn van de wetten met betrekking tot blaffende honden en het verstoren van de

AdvertisementAls alles wat je hopen voor is wat rust en stilte, kan er niets meer verontrustend dan een constant blaffende hond in uw buurt Indiana zijn. Voordat u handelt, zich bewust zijn van de wetten met betrekking tot blaffende honden en het verstoren van de vrede. Weten uw rechten kunnen maken van een frustrerende situatie lijken meer beheersbaar.

Geschiedenis

In 1969, de Verenigde Staten vastgesteld het Nationaal Milieubeleidsplan Act, gevolgd door de Noise Control Act, officieel bekend als de geluidsoverlast en Abatement Act, in 1972. Deze twee stukken wetgeving behoorden tot de eersten die het probleem van de geluidshinder te herkennen. In 1975, Portland, Oregon schreef de eerste lawaaibeheersing codes, die het precedent voor andere steden en provincies rond de natie te volgen in te stellen. Bronnen van geluidsoverlast kan variëren, van een nabijgelegen vliegveld naar ruige partij van de buren aan, ja, een meedogenloos blaffende hond.Noise Control in Indiana

Indiana staat de overheid, net als veel staten, heeft geen controle over lawaai rechten, en geen enkele wet heeft betrekking op de hele staat Indiana. In plaats daarvan worden de geluidsoverlast wetten gemaakt en geregeld bij de lokale stad en provinciaal niveau, en elke stad wordt bestuurd door een eigen set van regels. De verordeningen, overtredingen en boetes in Bloomington kan heel anders zijn dan in Fort Wayne, bijvoorbeeld. Ook de gebruikte geluid of de definitie van wat wordt beschouwd als meetmethoden een storing kan van stad of provincie naar de andere.

Kenmerken

De meeste stad ordonnanties handhaven een "stille tijd," meestal tussen de uren van 22:00 en 08:00 tijdens de week en 00:00-09:00 het weekend en op nationale feestdagen. Bovendien zijn veel steden hebben een maximum decibel kader van de lokale ruis verordening. Bijvoorbeeld, Indianapolis Code stelt dat het onwettig is voor een persoon te maken "luid, onnodige of ongewone geluiden, of een geluid dat zowel ergert, verstoort, verwondt of in gevaar brengt het comfort, de rust, gezondheid en vrede of de veiligheid van anderen in de stad . ' Dit omvat "het houden van een dier of vogel die, door het veroorzaken frequente of lang voortgezette ruis, wordt het comfort of rust van een persoon verstoren de omgeving." Deze code niet in detail de gevolgen van het houden van een dergelijk dier.

Actie

Als blaffen van een hond onophoudelijke wordt, uw eerste stap is om contact op te nemen non-noodlijn of dierlijke controle-eenheid van uw lokale politie-afdeling. In het kort detail uw positie en vragen dat een ambtenaar naar buiten komen om de situatie te overzien. Een ambtenaar kan beginnen met slechts een waarschuwing aan de overtreder, of ervoor kiezen om een ​​boete of citaat te geven.

Oplossing

Uiteindelijk is het aan de politie-afdeling of dierlijke regeleenheid elke stad om te reageren op, evalueren en te volgen volgens zijn eigen wetten. Veel steden zelfs vereisen meer dan een huishouden te bellen of hun klachten te schrijven voor onderzoek naar de zaak. Als, na voortdurende inspanningen van uw kant het blaffen om een ​​halt toe te roepen met behulp van uw lokale instanties tot stand te brengen, is de situatie nog niet is opgelost, kan het nodig zijn om ofwel toegeven of een gezellig praatje met de eigenaar van de hond om een ​​compromis elke vinden of je kunt leven.

Share This Post