Index / Hobby's, Games & Toys / De voordelen van Stortplaatsen

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

De voordelen van Stortplaatsen

Garbage is een van die ongelukkige werkelijkheden die mensen te maken hebben met. Het is niet mooi of aantrekkelijk en het is niet goed voor het milieu. Echter, totdat de mensen een manier om te stoppen met de productie van afval, verwijdering zal ee

AdvertisementGarbage is een van die ongelukkige werkelijkheden die mensen te maken hebben met. Het is niet mooi of aantrekkelijk en het is niet goed voor het milieu. Echter, totdat de mensen een manier om te stoppen met de productie van afval, verwijdering zal een probleem blijven. Hoewel stortplaatsen hebben veel nadelen, ze hebben ook bepaalde voordelen die hen de voorkeursmethode voor vuilophaal te maken.

Gas to Energy

Op een stortplaats, aangezien de verschillende soorten afval breken, gas vrijkomt. Dit gas is een combinatie van methaan en kooldioxide. Grote stortplaatsen multiroomsystemen dat het gas verzamelen en omzetten in energie door het te combineren met aardgas. Het mengsel wordt gebruikt om een ​​traditioneel turbine energiegenerator aandrijven. Dit is niet ideaal, maar het afval moet uiteindelijk breken, en deze werkwijze beperkt de effecten van giftige gassen die anders in de atmosfeer.

minimaliseren Export

De harde waarheid is dat tot afval sterk wordt geëlimineerd, het moet ergens worden gezet. Bepaalde plaatsen moet, of ervoor kiezen om, export van afval naar andere faciliteiten in plaats van een stortplaats in de lokale omgeving. Een lokale stortplaats vermindert de export van afval, dat is een onnodige uitgaven van energie. Sommige provincies hebben wetten die voorkomen dat export van afval, dus als de groei wordt verwacht in de regio, zijn nieuwe stortplaatsen vereist.

Regulatie

Een voordeel van de stortplaatsen is dat ze lokale overheden om afval te reguleren. Voordat stortplaatsen gemeenschappelijke geworden, mensen gewoon weggegooid afval in de meest handige manier, zonder daarbij het milieu. Regulering van stortplaatsen zorgt ervoor dat maatregelen zoals membranen om grondwater te beschermen tegen gevaarlijke afvoer en controles die insecten en knaagdieren bevolking te verminderen voor de bescherming van de volksgezondheid op hun plaats zitten.

Veiligheid

Sommige materialen die moeten worden verwijderd zijn giftig en gevaarlijk. Mensen die op stortplaatsen werken zijn opgeleid om deze stoffen naar behoren te behandelen. Storten werknemers ervoor te zorgen dat gevaarlijke producten worden verwijderd op een zodanige wijze dat niemand gewond door de beschikking. Zonder geregeld stortplaatsen bemand met getrainde medewerkers, zou het moeilijk zijn om de openbare veiligheid te waarborgen wanneer gevaarlijke stoffen worden verwijderd.

Share This Post