Index / Fashion, Style & Personal Care / De voordelen van Silk Boxers

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

De voordelen van Silk Boxers

Zijde boxers zijn overvloedig beschikbaar. Sexy, stijlvol en comfortabel, zijde boxers worden steeds meer de onderkleding van de keuze voor veel mannen. Met alle beschikbare keuzes, is het gemakkelijk te voelen overweldigd en negeren de selectie ten

AdvertisementZijde boxers zijn overvloedig beschikbaar. Sexy, stijlvol en comfortabel, zijde boxers worden steeds meer de onderkleding van de keuze voor veel mannen. Met alle beschikbare keuzes, is het gemakkelijk te voelen overweldigd en negeren de selectie ten gunste van een consistente vriend. Je bent comfortabel met uw dagelijkse ondergoed en gemakkelijk te bereiken voor hetzelfde pakket je altijd hebt bereikt in het verleden. De volgende keer dat u gewoonlijk pak die doos om uw versleten slips vervangen, rekening houden met de voordelen van zijde boksers.

Temperatuur

Silk past natuurlijk om de temperatuur, steeds isolerend in koudere klimaten en koeler wanneer het weer warmer. Dit vermogen maakt zijde boxers geschikt en comfortabel in alle seizoenen. De lossere pasvorm van de boksers rond de benen maakt het ook mogelijk voor luchtcirculatie en kan het aantal zaadcellen toenemen bij mensen gewend aan het dragen van onderbroeken.

relaxed tailleband

Een beetje extra ruimte rond de taille wordt altijd flatterend. Minder uitpuilende en verzamelen boven de tailleband zorgt voor meer comfort loungewear met het extra voordeel van het maken van je slanker uitzien. Mannen met slanke bouwt of een beetje extra vulling zal een verbetering van de buik bobbel dankzij zien aan de lossere elastische, met of zonder broek.

Slank en Sexy

Silk's luxe gevoel is leuk voor de drager en iedereen wiens huid krijgt om de stof te poetsen. Het doek hangt op een manier die zich vastklampt aan je lichaam precies goed te onthullen en te verbergen op hetzelfde moment. Licht en luchtig, zijde maakt je naakt voelen terwijl u volledig gedekt.

Kreukvrij

Kreukherstellende met roestvast en geur-tarten eigenschappen, zijde is een all-purpose stof. Zijde is sterk, veerkrachtig en handvatten herhaald wassen goed. U hoeft geen zorgen te maken over het vouwen en het zetten van uw boksers weg rechtstreeks uit de droger. Uw zijde boxers zal klaar om te dragen wanneer u ze nodig zijn.

Verscheidenheid

Zijde accepteert kleurstof, dus het is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Klassiek solide, strepen, sporten team logo's, nieuwheid en ondeugende stijlen zijn allemaal beschikbaar. Wat uw favoriete blik gebeurt te zijn, kunt u vinden in zijde.

Bescheiden

Boxers zijn shorts, zodat ze eruit zien en voelen zich meer als bovenkleding dan ondergoed. Als u nodig hebt om uit dash naar de mailbox of iets uit de auto te halen, bent u gedekt. De ontspannen fit pronkt met je lichaam, zonder al te veel informatie. Terwijl zijde boxers zijn meer aanhankelijk en onthullende dan hun tegenhangers katoen, dit gewoon draagt ​​bij aan de intrige. Ze onthullen net genoeg om bescheidenheid te behouden en nog steeds in het oog springende zijn.

Share This Post