Index / Persoonlijke financiën / De voordelen van het betalen van 40% neer op een huis

Share This Post

Persoonlijke financiën

De voordelen van het betalen van 40% neer op een huis

U kunt een huis kopen met een door de overheid gesteunde lening, zelfs als je kunt veroorloven om een ​​aanbetaling van slechts 3,5 procent te maken. Sommige kredietverstrekkers bieden zelfs no-down-betaling leningen. Echter, hoe meer geld je neergez

Advertisement

U kunt een huis kopen met een door de overheid gesteunde lening, zelfs als je kunt veroorloven om een ​​aanbetaling van slechts 3,5 procent te maken. Sommige kredietverstrekkers bieden zelfs no-down-betaling leningen. Echter, hoe meer geld je neergezet, hoe meer u bespaart op de lange termijn. Het maken van een 40 procent aanbetaling betekent dat je geld te besparen op hypotheek verzekeringen en hypotheek betalingen, en het betekent waarschijnlijk kunt u gemakkelijk in aanmerking komen voor een lening en de meest gunstige rente.

Mortgage Insurance

Wanneer u een aanvraag voor een hypotheek, kredietverstrekkers verwachten meestal om een ​​aanbetaling van ten minste 20 procent te maken, op basis van de Federal Reserve Bank van San Francisco. Als je niet kan veroorloven om een ​​dergelijk groot aanbetaling te maken, de geldschieter vereist meestal je hypotheek af te sluiten. Indien de lening gaat in de afscherming, de hypotheek verzekering dekt een deel van de verliezen van de kredietverlener. Als u een door de overheid gesteunde Federal Housing Administration lening te krijgen, moet je blijven maandelijkse hypotheek verzekeringspremies te betalen voor de looptijd van de lening. Door het maken van een 40 procent aanbetaling, u voorkomen dat u hypotheek verzekering, die u een aanzienlijk bedrag kunnen besparen gedurende de looptijd van een lening te kopen.

Interesseren

Hypotheken hebben meestal termen tussen 15 en 30 jaar. Elke dollar financiert u genereert rente op jaarbasis. Als je uit een $ 100.000, 30-jarige hypotheek op een 5 procent rente, heb je een maandelijkse hoofdsom en rente betaling van $ 536,82, voor een totaalbedrag van $ 193.255. Als u de hypotheek te verkleinen met 40 procent, wat uw geleende bedrag reduceert tot $ 60.000, zou u een maandelijkse betaling van slechts $ 322,09 te hebben. Gedurende de looptijd van de lening dit een totale kostprijs van $ 115.952 zou betekenen. Daarom betaal je $ 40.000 upfront en te voorkomen dat het betalen van ongeveer $ 77.000 over de looptijd van de lening voor een totale besparing van $ 37.000.

Schuld aan income

Hoe groter je geleende bedrag, hoe groter uw maandelijkse betaling. Banken bepalen hoeveel u comfortabel kunt veroorloven om te betalen in de richting van de hypotheek door het berekenen van uw schuld-to-income (DTI) ratio. Dit houdt in het verdelen van uw maandelijkse schuldbetalingen door uw maandelijkse inkomen. Sommige kredietverstrekkers zijn terughoudend om te lenen aan mensen als hun DTI-ratio van 35 procent overschrijdt, volgens de Utah website van de regering. Daarom is het maken van een 40 procent aanbetaling verbetert de kans dat uw DTI-ratio zal voldoen aan richtlijnen overnemen.

overwegingen

Ondanks de voordelen in termen van besparingen wanneer u een 40 procent aanbetaling, het maken van een dergelijk groot aanbetaling kan nadelen hebben. Als je een groot deel van uw beschikbare geld besteden aan uw aanbetaling, kan je niet over de middelen die nodig zijn om thuis reparaties te voltooien. U kunt deze benodigde fondsen te verwerven door het aanvragen van een tweede hypotheek ergens in de toekomst, maar tweede hypotheek rente kan hoger zijn dan de eerste hypotheekrente, dus je uiteindelijk meer moeten betalen om te lenen wanneer u uw eigen vermogen aan te boren.

Share This Post