Index / Bedrijf / De voordelen van het adverteren in Free Gemeenschap Papers

Share This Post

Bedrijf

De voordelen van het adverteren in Free Gemeenschap Papers

Gratis community kranten zijn publicaties die doorgaans bieden lokale nieuws en informatie op een wekelijkse basis. Zij kunnen bij u thuis te komen via de post of krant vervoerder. Gratis community kranten bieden een verscheidenheid aan voordelen voo

AdvertisementGratis community kranten zijn publicaties die doorgaans bieden lokale nieuws en informatie op een wekelijkse basis. Zij kunnen bij u thuis te komen via de post of krant vervoerder. Gratis community kranten bieden een verscheidenheid aan voordelen voor adverteerders, vooral voor kleine bedrijven die moeten of willen een sterke aanwezigheid te vestigen in de lokale gemeenschap.

Berijk

Communautaire kranten kunt u een groot aantal potentiƫle klanten te bereiken. Volgens de Vereniging van Vrije Communautaire Kranten (FANC), de totale oplage van de gemeenschap kranten in de Verenigde Staten heeft meer dan 100 miljoen vanaf 2010. Dit betekent dat ongeveer een op de drie Amerikanen krijgt een gemeenschap papier, meer dan twee keer het bedrag bereikt van alle betaalde kranten gecombineerd.

Groei

Betaalde kranten zagen hun oplage dalen drastisch in de afgelopen jaren, als jongere mensen hebben zich tot het internet en televisie voor nieuws en informatie. In tegenstelling tot de gratis community krant industrie blijft groeien. Het FANC meldt dat gratis community kranten zijn een $ 4000000000 bedrijf vanaf 2010.

Doelgroep marketing

De verschillende soorten van de gemeenschap papers kunt u specifieke marktsegmenten. Zo kan een alternatieve krant gespecialiseerd in nieuwsberichten over het milieu, dus als je de verkoop van een "groene" product, zult u in staat om lezers die een sterke interesse kunnen hebben bereikt. Als u een disc jockey te exploiteren, zou een entertainment weekblad te maken voor een goede reclame keuze.

Lagere kost

Gratis community kranten hebben meestal lagere advertentiekosten dan dagbladen. Dit is vooral belangrijk als je net begint met uw bedrijf en zijn actief met een klein budget. U kunt ook gebruik maken van communautaire krant reclame om markt te testen een nieuw bedrijf voordat springen in met beide voeten.

zakelijke Afbeelding

Sinds gemeenschap kranten deal met lokale kwesties, hebben ze de neiging om te worden gelezen door mensen die een sterke interesse in of sterke banden met de gemeenschap. Door te adverteren in de gemeenschap kranten, kunt u uzelf en uw bedrijf als onderdeel van de lokale scene te projecteren. Bijgevolg kan de lezers van uw product over een concurrerende regionale of nationale merken als een blijk van steun voor lokale bedrijven te kiezen.

Share This Post