Index / Persoonlijke financiën / De voordelen van Gifting

Share This Post

Persoonlijke financiën

De voordelen van Gifting

Gifting heeft specifieke voordelen voor degenen die in de nadagen van hun leven. Alvorens te beslissen over een estate planning strategie, is het belangrijk om de inherente voordelen van gifting als een onderdeel van die strategie te begrijpen. Vermi

AdvertisementGifting heeft specifieke voordelen voor degenen die in de nadagen van hun leven. Alvorens te beslissen over een estate planning strategie, is het belangrijk om de inherente voordelen van gifting als een onderdeel van die strategie te begrijpen.

Verminder Estate Belastingen

Het verminderen van goed belasting is de voornaamste reden voor gifting. Wanneer u een geschenk van contant geld of goederen te maken, het vermindert de grootte van uw woning en dus het bedrag van de te betalen belasting.

Elk jaar wordt de donor krijgt een vast bedrag dat ze kunnen geven zonder gevolg schenkingsrecht. Met ingang van 1 januari 2009 is deze vrijstelling tot $ 13.000 per jaar. In de praktijk kunt u uw persoonlijke goederen te verminderen met $ 13.000 (of $ 26.000 voor echtparen) per jaar, dus het landgoed fiscale verplichtingen verminderen.

Vermijd Estate belastingverhogingen

Binnen dezelfde fiscale code, is er een eenmalige vrijstelling voor geschenken groter dan de jaarlijkse vrijstelling. Dit bedrag in 2010 is $ 600.000 en kan worden gebruikt voor items zoals vastgoed of aandelen bedrijf.

Het voordeel voor deze gave is tweeledig. Ten eerste, als de begaafde pand winst in waarde tussen de gave datum en de overdrachtsbelasting, de waardering zal geen invloed hebben op de nalatenschap of het verhogen van uw belastingdruk. Ten tweede, als het goed inkomen genereert, stockdividenden of royalty's, bijvoorbeeld de inkomsten zal niet worden meegewogen als een deel van uw nalatenschap.

Verlichten Ontvanger van Vermogenswinstbelasting

Ontvangers van een geschenk zijn over het algemeen vrij van fiscale verplichtingen, in tegenstelling tot een verkoop van vastgoed of de overdracht van een grote hoeveelheid geld. Dit is vooral gunstig voor grotere gifting dat onder één van de volgende speciale Internal Revenue Service vrijstellingen valt:

Ten eerste, cadeaus gemaakt voor de betaling van het collegegeld of medische kosten zijn vrijgesteld. Opgemerkt zij dat deze betalingen direct naar service organisatie moet worden en niet naar de afnemer. Vervolgens giften uit één partner naar de andere. Tot slot, giften aan politieke organisaties voor het gebruik ervan ook in aanmerking komen.

In een van de bovenstaande omstandigheden is er geen jaarlijkse limiet aan het bedrag dat u kunt geschenk vrij is van een schenkingsrecht verplichting. Ook zijn er geen vermogenswinstbelasting verplichtingen voor de ontvangende partij.

Share This Post