Index / Hobby's, Games & Toys / De voordelen van de PS3 Jailbreak

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

De voordelen van de PS3 Jailbreak

Voordelen voor jailbreaking uw Sony PlayStation 3 zijn de mogelijkheid om verschillende besturingssystemen installeren en interne back-ups van uw video games en films. Ondanks de voordelen van jailbreaking een PS3, talrijke nadelen bestaan ​​ook. Het

AdvertisementVoordelen voor jailbreaking uw Sony PlayStation 3 zijn de mogelijkheid om verschillende besturingssystemen installeren en interne back-ups van uw video games en films. Ondanks de voordelen van jailbreaking een PS3, talrijke nadelen bestaan ​​ook. Het kennen van alle voordelen van een jailbroken PS3 zal u helpen bepalen of ze opwegen tegen de nadelen.

Het maken van Games Portable

Zodra je je PlayStation 3 jailbreak, in staat om de harde schijf spelen op een externe USB-harde schijf kopieert je bent zoals een memory stick of flash-drive. U kunt ook Blu-ray-films op een externe USB-harde schijf te kopiëren. Het grote voordeel hiervan is dat het maakt je video game en film collectie draagbaar. Eenmaal op een externe USB harde schijf, zal uw games en Blu-ray-films operationeel zijn op een andere PlayStation 3. Als je vriend heeft ook een jailbroken PS3, kun je haar video game en film collectie te kopiëren naar een memory stick mee naar huis u.

Cheats en modificaties

Een jailbroken PS3 geeft u toegang tot meer video game cheats en video game modificaties. Een dergelijke wijziging wordt aangeduid als "God mode", die in feite maakt je onoverwinnelijk gedurende het hele spel. Cheats omvatten onbeperkte munitie en onbeperkt leven. U kunt ook veranderen het spel om een ​​anti zwaartekracht effect te creëren. Deze cheats en modificaties werken voor een groot aantal PlayStation 3-games, waaronder "Call of Duty:. Black Ops"

de Backup

Aangezien u uw Blu-ray-films en videogames op de interne harde schijf van je PlayStation 3 kunt kopiëren, heb je altijd twee exemplaren van de media: één exemplaar opgemaakt om uw interne harde schijf en een hard copy die je fysiek kan vasthouden . Dit is gunstig als je altijd verliest uw papieren versie van een video game of film. Het hebben van een versie gekopieerd naar de harde schijf PS3 zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van die media, zelfs als de papieren versie wordt gekrast, beschadigd of misplaatst.

Waarschuwing

Hoewel er voordelen aan jailbreaking je PlayStation 3, moet de nadelen niet worden vergeten. Om te beginnen, Sony fronst bij degenen die hun PlayStation 3 jailbreaken, en zal de garantie verbonden aan een jailbroken systeem ongeldig maken. Ten tweede kan elke PlayStation 3 die is jailbroken niet worden gebruikt voor online multi-player games. Deze spellen vereisen vaak firmware-updates en - zodra je PS3 is jailbroken - het zal geen toegang tot deze firmware-updates hebben. Zorg ervoor dat u de voors en tegens van jailbreaking af te wegen voordat je sprong in het, vooral als je genieten van gaming online.

Share This Post