Index / Persoonlijke financiën / De voordelen en nadelen van het kopen van een tweede huis

Share This Post

Persoonlijke financiën

De voordelen en nadelen van het kopen van een tweede huis

De mogelijkheid om een ​​tweede huis te kopen is meestal een voorrecht beschikbaar voor huiseigenaren met voldoende inkomen en een onberispelijke krediet. Zelfs als je in aanmerking komt, is het verstandig om eerst de voor- en nadelen onderzoeken alv

Advertisement

De mogelijkheid om een ​​tweede huis te kopen is meestal een voorrecht beschikbaar voor huiseigenaren met voldoende inkomen en een onberispelijke krediet. Zelfs als je in aanmerking komt, is het verstandig om eerst de voor- en nadelen onderzoeken alvorens op meer terrein. Ook, neem een ​​moment om erachter te komen precies de reden waarom u denkt over het kopen van een tweede huis - of het nu voor een investering of voor uw eigen persoonlijke behoeften.

Net Worth - Advantage

Het kopen van een tweede huis kan stimuleren uw netto waarde. Bijvoorbeeld, als na het kopen van het huis dat in waarde waardeert, dat verhoogt uw totale netto waarde. Ook een tweede huis is een potentiële inkomsten generator als u besluit om het te verhuren aan iemand anders. Sommige huiseigenaren te kopen vakantiehuizen te verhuren aan gasten. Als u van plan bent om een ​​tweede huis te kopen om inkomsten te genereren of bouw uw netto waarde, onderzoek doen op het gebied en hebben het huis grondig gecontroleerd, zodat u er zeker van dat je het maken van een slimme investering kan zijn.

Personal Benefits - Advantage

Het kopen van een tweede huis is ook een luxe. Je hebt een thuis weg van huis, waar u kunt gaan om wat rust en ontspanning te krijgen wanneer dat nodig is. Als de tweede woning is in een strand of ski community, hoef je niet te betalen voor dure hotels om weg te komen in de loop van het jaar te krijgen. Als u nog andere familieleden, maar ook profiteren van het gemak van de toegang tot de extra eigenschap.

Bedrag van de schuld - Nadeel

Hoewel uw netto waarde zou kunnen toenemen als u een tweede huis te kopen, doet dat uw schuld belasting als je naar de aankoop te financieren. Het bedrag van de schuld je hebt factoren in uw credit score en de invloed op de toekomstige krediet beslissingen. Het zou moeilijk worden om aanvullende leningen voor andere behoeften (zoals voor een bedrijf of auto) te beveiligen wanneer de schuldeisers zien de schuld van twee huizen op uw credit profiel.

Onroerendgoedbelasting - Nadeel

Helaas, als je een tweede huis te kopen moet u ook het beheer van een tweede set van belasting op onroerende goederen. Onroerendgoedbelasting in sommige gebieden de kosten van tienduizenden dollars, afhankelijk van de waarde van het huis. De stad, provincie en andere gemeenten in rekening brengen als de eigenaar van het onroerend goed - zelfs als je niet wonen. Bovendien moet u onderhoud van de woning te betalen voor de tweede huis in aanvulling op uw eerste.

Share This Post