Index / Huis / De vloer tot het plafond elektriciteitspalen

Share This Post

Huis

De vloer tot het plafond elektriciteitspalen

Workshops, studiecentra en computer stations zijn toevoegingen gevonden in veel moderne woningen. Scheiden en beheren van elektrische draden en telecommunicatiekabels, kan echter moeilijker deze gebieden - vooral als de kamers zijn uitgevoerd als gro

Advertisement

Workshops, studiecentra en computer stations zijn toevoegingen gevonden in veel moderne woningen. Scheiden en beheren van elektrische draden en telecommunicatiekabels, kan echter moeilijker deze gebieden - vooral als de kamers zijn uitgevoerd als grote open ruimten. Een vloer tot het plafond hoogspanningsmast is een optie om de bedrading en kabels te vinden in uw eigen huis is moeilijk te bereiken gebieden, waar een muur is niet beschikbaar of onhandig geplaatst.

Definitie

Elektriciteitspalen zijn geëxtrudeerd metaal of hard plastic palen gebruikt om te verbergen, te beheren en te beschermen elektrische bedrading en kabels. Running elektrische bedrading met behulp van een vloer tot het plafond pole is handig in gebieden waar stopcontacten of elektrische aansluitingen zijn niet gemakkelijk toegankelijk. De paal biedt een betrouwbare manier om de bedrading te laten vallen van het plafond op een stopcontact of internetverbinding te maken. Interieur elektriciteitspalen kan worden gekocht in verschillende lengtes, waardoor de installatie van een paal van een hoogte van het plafond naar een afgewerkte vloer.

types

Elektriciteitspalen kan een open leiding of gedetailleerd met inwendige kanalen die draden en kabels te scheiden als nodig is. Bijvoorbeeld kan een werktafel gecentreerd in het midden van een kamer open buis die kanalen elektrische draad aan een uitlaat aan de basis van de leiding nodig maken. Echter, een complexe data en telecommunicatie-leiding een dual of dubbel-channel pole vereisen om de datakabels en het stopcontact bedrading afzonderlijk te beheren.

Machtspolen voor data- en telecommunicatie behoeften kan worden al gekocht bedraad en uitgerust met de industrie-standaard verwijderbare platen, genaamd "knockouts," dat de directe plug-in van de klant communicatie-apparatuur mogelijk te maken. Knockouts kunnen onder meer toegang voor telefoonlijnen, Ethernet verkooppunten, internetverbindingen of elke gewenste combinatie van connectoren.

Bestedingen

Vloer tot plafond elektriciteitspalen worden vaak gebruikt in de detailhandel point-of-purchase stations. Point-of-purchase stations zijn niet altijd geplaatst in de buurt van een muur en de vloer tot het plafond hoogspanningsmast maakt bedrading getrokken over het plafond naar beneden te laten vallen en worden gebruikt om de kassa's en credit-card machines draaien. Ook bedrijven die een open werkruimte voor de medewerkers gebruik maken gebruiken van de vloer tot het plafond elektriciteitspalen tot internet en stopcontacten te leveren voor de werknemer werkstations. In gebouwen waar bekabeling kan niet worden uitgevoerd door de muur - adobe en sommige gips constructie kan vast zijn - elektriciteitspalen kan worden bevestigd tegen een interieur muur om de bedrading en de macht te leveren aan een kamer. Huiseigenaren kunnen machtspolen nuttig zijn voor het uitvoeren van bedrading naar moeilijk bereikbare gebieden van de garage of andere outdoor gebouwen zoals aparte ateliers en werken loodsen te vinden.

voordelen

Elektriciteitspalen zijn herbruikbaar en verplaatsbaar, waardoor ze items de moeite waard besparingen tijdens een sloop of een verhuizing. Gemakkelijke toegang tot de bedrading in een hoogspanningsmast maakt het bijwerken van een telecommunicatie- of datasysteem een ​​snelle streven. Ook machtspolen bieden flexibele oplossingen als er meerdere elektrische en communicatie behoeften ontstaan, zoals de toevoeging van meer computers, televisies en monitoren is eenvoudig te beheren vanuit één pool. Palen te voorkomen dat de noodzaak om gaten te snijden in gipsplaten, verbergen bedrading onder tapijt - waar het kan worden afgebroken door de druk van de zware voet verkeer of meubels - of het opzetten van ingewikkelde en vaak lelijke manieren om kabels te dekken om struikelen te voorkomen.

Share This Post