Index / Huis / De verwachte levensduur van Blown-In cellulose-isolatie

Share This Post

Huis

De verwachte levensduur van Blown-In cellulose-isolatie

Geblazen in isolatie komt meestal in twee verschillende types - glasvezel en cellulose. Cellulose wordt vaak gekozen omdat het wordt beschouwd als een "groener" thuis isolatie en zijn iets minder. Dit type heeft zijn beperkingen, namelijk de tot

Advertisement

Geblazen in isolatie komt meestal in twee verschillende types - glasvezel en cellulose. Cellulose wordt vaak gekozen omdat het wordt beschouwd als een "groener" thuis isolatie en zijn iets minder. Dit type heeft zijn beperkingen, namelijk de totale levensduur en de vermindering van de energiebesparing voordelen naarmate het ouder wordt.

Wat is Cellulose Installatie?

Cellulose is een mengsel van gerecycled krantenpapier en hout. Volgens de Cellulose Insulation Manufacturers Association, als je een 1500 vierkante voet naar huis geïsoleerd met dit materiaal, het zou de hoeveelheid kranten wordt gebruikt voor één persoon over een periode van 40 jaar te evenaren. Het materiaal wordt meestal behandeld met een chemische stof die zowel brand en resistentie biedt. De R-waarde, maat voor de thermische weerstand, voor cellulose-isolatie wordt geschat op R3.5 voor elke inch van de dikte.

Hoe lang duurt het?

Cellulose-isolatie heeft een typische levensduur van ongeveer 20 tot 30 jaar. Aangezien het is gemaakt van gerecycled krantenpapier, zal na verloop van tijd, sneller dan glasvezelisolatie. Echter, tijdens de levensduur van het doet bieden eigenschappen-air blokkerende dat glasvezel niet. Dit compenseert de kortere levensduur omdat cellulose is een efficiëntere isolatie. Hoewel het water en vuur bestendig, als uw dak is een groot lek, zal de levensduur van de cellulose te korten.

installatie Overwegingen

Cellulose-isolatie wordt geblazen in, net als glasvezel. Het materiaal komt in grote zakken die worden geleegd in een ventilatorsysteem. Voor zolders en kruipruimtes, wordt geblazen door de openingen voor de ruimte. In wanden, moet worden gaten gesneden in de gipsplaat of wandmateriaal in en tussen de noppen te vullen. Om de lucht te blokkeren vruchten te plukken, moet worden verpakt in strak.

Wanneer Glasvezel is een betere keuze

Glasvezelisolatie duurt kenmerkend van 30 tot 50 jaar. Als u op zoek bent naar een lange termijn oplossing die niet vereist waait in isolatie weer, glasvezel is de betere keuze. Je hoeft niet zo veel als je geen gebruik maken van cellulose, die de kosten kunnen beïnvloeden. Voor een kleiner gebied dat hermetische afsluiting, glasvezel is meestal de goedkoopste optie. Echter, de R-waarde is R2 per inch van de dikte, waardoor het een betere optie voor woningen in warmere klimaten.

Share This Post