Index / Gezondheid / De verschillen tussen een Duodenal en een maagzweer

Share This Post

Gezondheid

De verschillen tussen een Duodenal en een maagzweer

Meer dan vier miljoen mensen in de Verenigde Staten lijden onder de onaangename symptomen van maagzweren per jaar. In feite wordt ongeveer 10 procent van de Amerikaanse bevolking omgaan met een maagzweer op een bepaald moment. Maagzweren, die open wo

AdvertisementMeer dan vier miljoen mensen in de Verenigde Staten lijden onder de onaangename symptomen van maagzweren per jaar. In feite wordt ongeveer 10 procent van de Amerikaanse bevolking omgaan met een maagzweer op een bepaald moment. Maagzweren, die open wonden zijn, vallen in twee hoofdcategorie├źn: maagzweren en duodenale ulcers- maagzweren optreden in de maag en darmzweren optreden in het bovenste maagdarmkanaal. Hoewel beide delen verschillende symptomen, zijn er duidelijke verschillen tussen de twee.

gedeelde Kenmerken

Hoewel de twaalfvingerige darm en maagzweren zijn duidelijk verschillend, ze delen ook een aantal belangrijke kenmerken. De maag en het duodenum worden geregeld bij lagen slijmvliezen. Wanneer zij juist functioneren, deze membranen beschermen de maag en de twaalfvingerige darm van de spijsverteringssappen en enzymen die voedingsmiddelen en dranken breken. Twaalfvingerige darm en maagzweren worden meestal veroorzaakt door een bacterie genaamd Helicobacter pylori of H. pylori. H. pylori gewoonlijk aanwezig is en geen problemen veroorzaken. Soms, echter, veroorzaakt een verstoring van de slijmvliezen van het duodenum en / of maag die ontstekingen aanwijzingen en uiteindelijk zweren.

darmzweren

Het duodenum verwijst naar het bovenste gebied van de dunne darm. Duodenale ulcera veroorzaken een pijnlijke, branden, honger-achtige pijn in het bovenste-middelste deel van de buik, net onder het borstbeen. Deze pijn ontwikkelt zich meestal of verergeren wanneer de maag relatief leeg-meestal 2-5 uur na het eten. Een andere veelbetekenende teken van een maagzweer is pijn die optreedt in het midden van de nacht, wanneer zuursecretie en productie de ongebreidelde.

maagzweren

Zweren die voorkomen in de maag worden genoemd maagzweren. De pijn van deze zweren neiging optreden onmiddellijk na het eten. Maagzweer pijn niet de neiging om heel goed te reageren op maagzuurremmers en andere over-the-counter medicatie; eten is niet de pijn verdwijnen, maar heeft de neiging om het te verergeren. Met andere woorden, pijn gebeurt wanneer de maag vol-tegenstelling darmzweren pijn, die optreedt wanneer de maag leeg.

Share This Post