Index / Cars / De verschillen tussen een bus en een Coach

Share This Post

Cars

De verschillen tussen een bus en een Coach

Coaches en bussen worden zowel gebruikt voor het vervoeren van passagiers van plaats tot plaats. De verschillen tussen een bus en een bus kan moeilijk te herkennen zijn, vooral wanneer coaches vaak verward genoemd bussen en de termen door elkaar gebr

AdvertisementCoaches en bussen worden zowel gebruikt voor het vervoeren van passagiers van plaats tot plaats. De verschillen tussen een bus en een bus kan moeilijk te herkennen zijn, vooral wanneer coaches vaak verward genoemd bussen en de termen door elkaar gebruikt. Echter, bussen en touringcars verschillen in service, comfort en prijsstelling.

diensten

Bussen werken meestal als onderdeel van een lijndienst, wegbrengen en ophalen bij diverse, regelmatige tussenpozen, zoals een schoolbus of het openbaar vervoer bus. Coaches verwijzen naar een meer luxe vorm van de bus. Coaches kunnen stops te maken, maar ze hebben de neiging meer zeldzaam te zijn. Coaches hebben meer kans om te worden gecharterd voor lange afstanden, zoals tussen steden of zelfs tussen landen.

Comforts

Coaches bieden comfort dat bussen niet hebben. Vanwege de lengte van de reis coaches te maken, bieden ze vaak toiletten, een dvd-speler, airconditioning en in sommige gevallen een draadloze internetverbinding. Coaches hebben meestal cavernous bagageruimte onder de passagiersruimte. Coaches zijn vaak uitgerust met grote, comfortabele pluche zetels, terwijl de bussen hebben meer standaard twee- en drie-zits bank-stijl zitplaatsen. Bussen hebben zelden extra opslagruimte of voorzieningen. Door het comfort en gemak van reizen aangeboden door coaches, ze zijn duurder dan bussen. Bussen kunnen een ritje in rekening te brengen elke keer krijg je op of laat de bus, terwijl coach tickets een eenmalige kosten voor een langere reis, kocht op voorhand en gepresenteerd kan worden voordat u aan boord.

fabrikanten

Soorten coaches zijn de Greyhound Motor Coach, die passagiers reizen in de Verenigde Staten, Canada en Mexico geeft; en de dubbeldekker Neoplans coaches van Engeland, die reizen tussen Oxford en Londen. Busmaatschappijen zijn Blue Bird, die de school en de activiteit bussen produceert en SEPTA bussen, de doorvoer bus van Southeastern Pennsylvania.

Share This Post