Index / Persoonlijke financiën / De verkoop van boeken op Amazon

Share This Post

Persoonlijke financiën

De verkoop van boeken op Amazon

Amazon heeft een paar oplossingen als u wilt uw nieuwe of gebruikte boeken te verkopen. De site van de Trade-In Program kunt u boeken te verkopen op Amazon, of u kunt via de Marketplace om kopers te verkopen als een individu of een professionele verk

Advertisement

Amazon heeft een paar oplossingen als u wilt uw nieuwe of gebruikte boeken te verkopen. De site van de Trade-In Program kunt u boeken te verkopen op Amazon, of u kunt via de Marketplace om kopers te verkopen als een individu of een professionele verkoper.

Gebruik Amazon's Trade-In Program

Als u een Amazon-account, kunt u automatisch de handel in boeken, zolang het boek dat u wilt verkopen is een beursgenoteerde waarde en voldoet aan Amazon's in aanmerking te komen. In ruil daarvoor ontvangt u een gift card krediet voor uw account.

Om te beginnen, gaat u naar de pagina Uw account en selecteer Uw Trade-In-account. Zoek naar het boek om te zien of het in aanmerking komt voor het programma. Als zijn notering in de resultaten over een Trade-In knop kunt u het te verkopen, maar je moet bevestigen dat het boek overeenkomt met Amazon's ISBN en voldoet aan de standaard Goede staat.

Zodra u een boek aan de handel in de lijst hebt toegevoegd, krijg je een offerte. Als u besluit om verder te gaan, gebruik maken van de gratis prepaid scheepvaart label om het boek te verzenden. Als Amazon krijgt het, het bedrag op uw rekening met een gift card, als het item voldoet aan de criteria. Als het boek in een betere conditie dan goed, kan Amazon je tegoed te verhogen. Als het in een slechtere conditie, kan het krediet te beperken of terug te keren van het boek voor jou.

Tip

 • U kunt ook zien of een boek heeft een inruilwaarde door te zoeken naar
  het op Amazon en kijken in de belangrijkste lijst gebied voor de Trade-In
  knop. * De Amazone Trade-In Program accepteert ook video games, cd's, dvd's en elektronica.

Waarschuwing

 • Amazon zal niet boeken met bepaalde soorten schade of boeken die uit bibliotheken accepteren.

  Niet alle boeken op Amazon maken deel uit van de Trade-In Program.

Verkoop boeken op de Amazon Marketplace

U dient zich als een individu of een professionele verkoper om boeken te verkopen op Amazon. Om te beginnen, gaat u naar uw account en selecteer uw verkoper account om een plan te kiezen en meld je aan.

Als het boek dat u wilt verkopen nu reeds heeft een Amazon lijst is de makkelijkste manier om een verkoop pagina te maken is om de verkopen Yours gebruiken Hier knop op de lijst. Vervolgens gebruikt u de Amazone sjabloon, het toevoegen van informatie over het boek staat, prijs en verzendkosten opties. Als u een bedrijf voor het boek niet kan vinden, maakt u een product lijst.

Amazon zet standaard verzendkosten die het verzamelt van kopers wanneer ze betalen voor artikelen. U betaalt voor de scheepvaart, maar krijgt een krediet van Amazon als het de betalingen maakt op uw bankrekening. Betalingen onder de verkoopprijs en de verzendkosten krediet minus vergoedingen.

Je hoeft niet te betalen voor het boeken, maar je betaalt kosten als je ze verkopen. Met ingang van juni 2015, individuele rekeningen toegestaan ​​u om te verkopen aan 40 items per maand met geen abonnementsgeld, maar je $ 0,99 zou betalen voor elk verkocht boek. Professional accounts kunnen verkopen meer dan 40 items per maand. Ze hebben een maandelijks abonnementsgeld van $ 39,99 en niet per-post lading. Beide types van rekeningen ook opladen verwijzing en sluiten vergoedingen voor elke verkoop.

Tip

 • Om ervoor te zorgen dat uw prijzen concurrerend is, controleren hoeveel andere verkopers in rekening brengen voor het boek voordat u een prijs in te stellen.

  Bereken uw verzendkosten voordat u de prijs van het boek te stellen.

  Zorg ervoor dat Amazon de richtlijnen staat te lezen voordat je conditie van het boek te kiezen.

  Als u een bedrijf voor een boek aan het maken bent, volg het advies Amazon's op een lijst kwaliteit.

Share This Post