Index / Wensen en Feesten / De unieke Giften van de Douche van de baby voor Mom

Share This Post

Wensen en Feesten

De unieke Giften van de Douche van de baby voor Mom

Baby douches zijn de tijd om de aanstaande geboorte van een baby met familie en vrienden te vieren. De traditie van babyborrels begon in de vroege jaren 1900. Het begon aan de vrouw overladen met geschenken voor ze de baby had. Meestal zijn de gesche

AdvertisementBaby douches zijn de tijd om de aanstaande geboorte van een baby met familie en vrienden te vieren. De traditie van babyborrels begon in de vroege jaren 1900. Het begon aan de vrouw overladen met geschenken voor ze de baby had. Meestal zijn de geschenken waren handgemaakte. Moderne babyborrels zijn om dezelfde redenen, maar de gaven zijn niet zo vaak handgemaakt. Hoewel traditionele baby shower geschenken zijn items die nodig zullen zijn voor de baby, overweeg unieke baby shower geschenken voor moeder te verwennen ook.

Belly Cast

Geef een moeder-to-be een buik cast kit. Dit is een unieke gift die het mogelijk maakt de moeder te maken one-of-a-kind kunst en een herinnering die zij voor altijd zal blijven. De kit bevat instructies en ingrediƫnten voor de moeder te mengen en plaats een cast over haar buik. Ze kan versieren met behulp van markers of verf als ze wil.

Cadeaubon

Een zwangere moeder zal een schoonmaak cadeaubon waarderen. Koop een cadeaubon van een lokale, top-rated schoonmaak service. Ze kunnen het gebruiken tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte van de baby. Dit is iets dat ze zal waarschijnlijk niet te kopen voor zichzelf, maar zal u dankbaar voor zijn.

Overlevingspakket

Bereid een kit voor moeder om naar het ziekenhuis te brengen en te houden bij de hand tijdens de bevalling. Er zijn kleine dingen dat vrouwen vaak vergeten in te pakken in hun zakken. Enkele voorbeelden zijn lippenbalsem, comfortabele sokken, pepermuntjes en een contactblad met telefoonnummers voor mensen om contact op te nemen. Dit is een doordachte en uniek geschenk dat ze zal houden.

Share This Post