Index / wettelijk / De Texas Laws op slaan van een hert met een auto

Share This Post

wettelijk

De Texas Laws op slaan van een hert met een auto

Tussen de jaren 1997 en 2007, dier-voertuig botsingen eiste het leven van 227 Texans - het grootste aantal in de natie. Herten waren betrokken bij drie van de vier dieren-auto-ongevallen. De piek tijd voor botsingen is tijdens de maanden oktober en n

AdvertisementTussen de jaren 1997 en 2007, dier-voertuig botsingen eiste het leven van 227 Texans - het grootste aantal in de natie. Herten waren betrokken bij drie van de vier dieren-auto-ongevallen. De piek tijd voor botsingen is tijdens de maanden oktober en november, wanneer veel van de dieren in hun val broedseizoen. Volgens het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), herten-ongevallen leiden tot meer dan $ 1100000000 in schade aan het voertuig.

vermijden

Ernstig letsel of de dood tot gevolg kan zijn van een voertuig en herten botsing, met name die waarbij een motorfiets. De IIHS raadt preventieve maatregelen tussen zonsondergang en middernacht en opnieuw rond de uren voor en na zonsopgang.

Gebruik high-beam koplampen indien mogelijk aan de ogen van de nabijgelegen herten verlichten. Rem wanneer een hert is in de buurt van je pad, maar nooit uitwijken om het te vermijden. Gebruik de hoorn om het uit je pad af te schrikken.

Gebruik altijd veiligheidsgordels in voertuigen en helmen bij het berijden van een motorfiets. Een studie uitgevoerd door de IIHS tussen 2000 en 2002 bleek dat veiligheidsgordels werden losgegespt in 60 procent van de slachtoffers in voertuigen. Helmen waren door 65 procent van de slachtoffers op motorfietsen ongebruikt.

gewonde Animal

De Parks and Wildlife Department Texas (TPWD) adviseert tegen het aanraken van een gewond dier als het je zou kunnen verwonden.

Als het hert blokkeert of gevaarlijk inbreuk te maken op de rijbaan, melden lokale politie.

Trek zo ver van de weg als je kunt als uw voertuig te zwaar beschadigd om te rijden. Call rechtshandhaving en, als je gewond, een ambulance.

Texas Game Warden

Volgens de TPWD, als u slaan en dood een hert moet je het kantoor van de sheriff bellen. De afdeling zal contact opnemen met de plaatselijke boswachter.

In januari 2005, persbericht, Game Warden Kapitein Scott Haney in Fort Worth zei: "Typisch wat wij doen is als je wilt dat de herten, de meeste van de tijd laten wij u het te houden." Als het hert is ongewenst, Texas recht toestaat dat de afdeling om het dier naar weeshuizen, groepswoningen en andere waardige instellingen te doneren.

Share This Post