Index / Careers & Work / De taken van Polling Officers

Share This Post

Careers & Work

De taken van Polling Officers

Staten zijn verdeeld in geografische stemming groepen bekend als terrein, en elke wijk is een specifieke locatie als de stemming centrum voor die wijk toegewezen. Kiezers komen de gevestigde stemmen centrum naar stembiljetten werpen op de verkiezings

AdvertisementStaten zijn verdeeld in geografische stemming groepen bekend als terrein, en elke wijk is een specifieke locatie als de stemming centrum voor die wijk toegewezen. Kiezers komen de gevestigde stemmen centrum naar stembiljetten werpen op de verkiezingsdag. Polling officieren zijn ook bekend als polling werknemers, precinct werknemers of politiedistrict officieren. Zij zijn verantwoordelijk voor het werken op de verkiezingsdag in de stemming centrum om kiezers te helpen, helpen handhaven van orde en geven richting aan een eerlijke verkiezingen.

Handhaving van het stembureau

Polling officieren belast met het handhaven van de polling locatie zelf. De officier komt meestal bij het stembureau in de vroege ochtend om te ontgrendelen en open de deuren en helpen collega precinct werknemers als ze beginnen het opzetten van de kiezers te ontvangen. De polling officier zorgt ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en dat alle stemmingen apparatuur aanwezig, ingesteld en goed functioneert is. De officier zorgt er ook voor dat de polling locatie goed is opgesloten in de avond na de verkiezingen.

Check-in Kiezers

Als kiezers line-up om te stemmen, polling officieren te begroeten en te controleren alle kiezersregistratie papierwerk. Precinct werknemers zijn verantwoordelijk voor het vinden van de naam van elke kiezer op het roster en op een straat index indien van toepassing. Een officier controleert ook de registratie van kiezers papierwerk als een kiezer kiest om te registreren op de dag van de verkiezingen, als dat is toegestaan ​​in het rechtsgebied. De kiezer moet worden geverifieerd als een inwoner van de wijk, en de registratie van kiezers moet geldig worden overwogen voordat een kiezer kan worden toegestaan ​​om te stemmen.

Uitgevende Ballots

Wanneer een kiezer is op passende wijze geïdentificeerd, de polling officer is verantwoordelijk voor de afgifte van de stemming naar een kiezer. Stembiljetten zijn veilig en zal niet worden uitgereikt, behalve om geregistreerde kiezers. De polling officier zorgt voor een stemming om een ​​geverifieerde kiezer. In sommige gevallen, de agent ook verantwoordelijk voor het ontvangen van de stemming terug van de kiezer als een zelfbediening stembus niet gebruikt. In het geval van elektronisch stemmen, de polling officer houdt toezicht op ordelijke toegang tot de stemmachines.

Assist Kiezers

De polling officer zal naar verwachting om hulp te bieden aan de kiezers als nodig is gedurende de dag. Polling officieren geven richting op lijn formatie, en instrueer wachten kiezers op de documentatie die nodig is voor de presentatie voorafgaand aan de stemming. Polling officieren bieden ook hulp en bijstand aan de kiezers met vragen of problemen. Ze leggen de werking van de elektronische stemmachines in locaties waar ze in gebruik zijn.

Ballot Recovery

Na het einde van de dag van de verkiezingen, de polling agenten zijn verantwoordelijk voor het verzamelen van de papieren biljetten uit de stembussen of een andere locatie veilige opslag. De stembiljetten kan worden opgehaald uit de polling locatie door een koerier of de polling officieren kunnen worden belast met de taak van het leveren van de stembiljetten naar een vooraf bepaalde locatie.

Share This Post