Index / Careers & Work / De taken van een school Dinner Lady

Share This Post

Careers & Work

De taken van een school Dinner Lady

School diner dames (ook bekend als School Meal Raad Assistants) zijn degenen die de activiteiten van de kinderen begeleiden tijdens de maaltijd. Diner dames helpen de kinderen in de eetzaal, begeleiden het werk in de keuken, en een oogje houden op de

Advertisement

School diner dames (ook bekend als School Meal Raad Assistants) zijn degenen die de activiteiten van de kinderen begeleiden tijdens de maaltijd. Diner dames helpen de kinderen in de eetzaal, begeleiden het werk in de keuken, en een oogje houden op de jongere kinderen om ervoor te zorgen dat ze eten hun lunch.

Toezicht in de eetzaal

Diner dames begeleiden de studenten in de eetzaal. Zij zorgen ervoor dat de studenten verzamelen hun lunch trays, zitten aan hun tafels en vervolgens de terugkeer van de trays, allemaal in een gedisciplineerde manier. Zij houden ook toezicht op de algemene hygiëne in het gebied - ervoor zorgen dat de leerlingen hun handen te wassen voor het eten - en zorg ervoor dat ze niet morst of afval voedsel.

bijzondere bijstand

In het geval van kinderen met speciale dieetwensen, diner dames ervoor zorgen dat de juiste vervangers beschikbaar zijn, zodat de kinderen voedzame maaltijden. Ze hebben te veel aandacht te besteden aan kinderen met voedselallergieën, en ervoor zorgen dat ze niet iets dat waarschijnlijk schadelijk voor hen te eten. Bij jonge kinderen, kan de toezichthouder te helpen dragen hun lunchplankjes de tabellen, snijden hun voedsel voor hen open pakketten indien nodig.

Veiligheid en EHBO

De dame diner moet ervoor zorgen dat de sfeer in de eetzaal veilig is, en dat de kinderen zich niet kunnen verwonden. Als een kind gewond is, moet ze onmiddellijk eerste hulp te verlenen aan het kind, en dan beslissen of hij verdere medische hulp nodig heeft. In sommige scholen, diner dames een oogje houden op de kinderen in de speeltuin ook.

skills

Diner dames hebben om comfortabel met kinderen, en in staat zijn om te gaan met hen op een dagelijkse basis. Goede mensen vaardigheden, bereidheid om hard in de omgang met kinderen en het vermogen om veel mensen begeleiden op hetzelfde moment zijn essentiële kwaliteiten te werken, geduld. Een kennis van het koken en de fundamentele procedures eerste hulp zijn ook vereist.

Share This Post