Index / Careers & Work / De taken van een onderneming sergeant

Share This Post

Careers & Work

De taken van een onderneming sergeant

Het Amerikaanse leger maakt gebruik van een rangen systeem te ervaren, anciënniteit, en verantwoordelijkheid te duiden. Rangen zijn meestal verdiend gebaseerd op combat prestaties of speciale training ontvangen terwijl aangeworven. Een sergeant is de

AdvertisementHet Amerikaanse leger maakt gebruik van een rangen systeem te ervaren, anciënniteit, en verantwoordelijkheid te duiden. Rangen zijn meestal verdiend gebaseerd op combat prestaties of speciale training ontvangen terwijl aangeworven. Een sergeant is de zevende positie in de Amerikaanse marine corp. Het is een rang boven de sergeant en één onder hoofdsergeant. De rang wordt vertegenwoordigd door drie gouden staven; twee gekruiste geweren zitten in het midden van de tweede bar.

Coördineren van de dagelijkse training Regimes

Company gunnery sergeanten coördineren dagelijkse trainingsprogramma's voor het bedrijf. Een bedrijf is ongeveer 120 mariniers. De sergeant bereidt de mariniers in het bedrijf voor gevechtsoperaties en zorgt ervoor dat de mariniers blijven piek fysieke conditie. De sergeant helpt coördineren werkzaamheden routines en gevechtstraining regimes. Gunnery sergeanten fungeren als mentoren en leiders van andere mariniers en bieden de mariniers in hun bedrijf met begeleiding, motivatie en instructie.

Optreden als Liaison

De sergeant is liaison van een bedrijf om de hoger gerangschikte militair personeel (master sergeanten, eerste sergeanten, meester artillerie sergeanten, en sergeant majors). Bij hogere ranking militairen beslissen over operationele en administratieve manieren, moet de sergeant deze informatie naar de lagere ranking mariniers relais in zijn gezelschap. Bovendien moet de sergeant eventuele problemen of problemen die zich ontwikkelen in zijn bedrijf tot een hogere ranking militaire functionarissen melden.

Afdwingen Beleid en Zorg Aid and Resources

Company gunnery sergeanten zijn verantwoordelijk voor de handhaving van regels en het beleid. Zij moeten ervoor zorgen dat de mariniers in het bedrijf te volgen protocol en onderhouden van militaire decorum. Dit betekent dat de artillerie sergeanten moet ervoor zorgen dat de uniformen op passende wijze worden gedragen en dat de kamers schoon evenals de handhaving van andere regels worden gehouden. Elke verslagen voorgeschreven door de vennootschap (fitness rapporten, wetenschappelijke rapporten, of andere types) moeten de sergeant ter beoordeling worden voorgelegd. De sergeant moet toezicht houden op de fysieke gezondheid van de mariniers en ervoor te zorgen dat de mariniers goed zijn geïnstrueerd over zaken met betrekking tot persoonlijke fitness, gezondheid, en zelfs financiële besluitvorming. De sergeant moeten individueel contact opnemen met de juiste instanties (zoals gezondheidswerkers) of de nodige middelen voorzien om de mariniers, zodat ze de hulp die ze nodig hebben kunnen krijgen.

Share This Post