Index / Huisdieren / De symptomen van Vlooien & Mijten in Pet Birds

Share This Post

Huisdieren

De symptomen van Vlooien & Mijten in Pet Birds

Mijten en vlooien voorkomende plagen die kunnen infecteren gezelschapsdieren net zo gemakkelijk als ze honden en katten infecteren. Zij kunnen uw huisdier vogel ongemakkelijk en ze kan verspreiden van vogel naar vogel totdat ze een hele volière hebbe

AdvertisementMijten en vlooien voorkomende plagen die kunnen infecteren gezelschapsdieren net zo gemakkelijk als ze honden en katten infecteren. Zij kunnen uw huisdier vogel ongemakkelijk en ze kan verspreiden van vogel naar vogel totdat ze een hele volière hebben besmet. Het leren om de tekenen van vlooien en mijten in gezelschapsdieren te herkennen kan u helpen snel actie te ondernemen.

Rusteloosheid

De beten van vlooien en mijten hebben de neiging om de vogel irriteren en het kan voorkomen dat het in staat zijn om comfortabel te rusten. De vogel kan roeren en bewegen voortdurend, zelfs wanneer het normaal zou rusten of in slaap.

Huidirritatie

Zowel mijten en vlooien bijten de huid van de vogel, dus kijk voor roodheid of irritatie. De huid kan rauw en ontstoken lijken, of het kan gewoon lijken Pinker dan zij doorgaans doet.

overmatig Preening

Vogels die te maken hebben met mijten en vlooien zullen zich bewust worden verzorgen om zich te ontdoen van hen te krijgen. Terwijl zij niet zullen plukken van hun eigen veren in een reactie op de mijten, zullen ze vaak poetsen om de mijten eruit te komen.

zichtbaar Mijten

Het onderzoeken van een huisdier vogel voor mijten vereist een rustige vogel en een sterk licht. Terwijl sommige mijten zijn te klein om met het blote oog, vlooien en rode mijten zijn groot genoeg om gezien te worden.

veer Damage

In extreme gevallen mijten, kan schade aan de veren zelf zijn. De veren kunnen haveloze kijken of ze kunnen lijken minder glanzend dan voorheen te zijn.

Share This Post