Index / Huis / De snelste manieren om aanslag verwijderen van messing

Share This Post

Huis

De snelste manieren om aanslag verwijderen van messing

Messing kandelaars, portiergrepen en andere bevindingen wordt begeerd om hun duurzaamheid en warme gouden gloed. Tijd, maar zodra de beschermende coating slijt, messing tast een dofbruine door oxidatie. Je hebt verschillende manieren om met succes aa

AdvertisementMessing kandelaars, portiergrepen en andere bevindingen wordt begeerd om hun duurzaamheid en warme gouden gloed. Tijd, maar zodra de beschermende coating slijt, messing tast een dofbruine door oxidatie. Je hebt verschillende manieren om met succes aanslag te verwijderen, en sommige werken sneller dan anderen. Zwaar aangeslagen items kan meer tijd en arbeid vergen.

De echtheid van de Metal

Identificeer de metalen om te zien of het echt is messing. Voordat u aanslag te verwijderen, is er een eenvoudige test om erachter te komen of het item is messing of messing. Plaats een magneet in de buurt van het item. De magneet zal niet worden aangetrokken door echte messing.

ammonia

Zwaar aangetaste messing kan worden gereinigd met een mengsel van 1 deel ammoniak en 8 delen water. Laat de messing voorwerpen te zitten in de oplossing gedurende 10 minuten bij een minimum. Spoel ze af met schoon water en droog met een zachte doek. Ammoniakdampen zijn heel sterk, dus werken in een goed geventileerde ruimte.

Azijn

Dompelen messingsstukken in een azijn bad is een andere snelle manier om aanslag te verwijderen. Breng een pot van azijn aan de kook, en plaats uw messing voorwerpen in de pot. De koperen kan blijken een beetje rood, maar zal zijn natuurlijke kleur terug te krijgen als het eenmaal is ingewreven met een zachte doek. Ventileer de ruimte goed bij het koken azijn als het sterke dampen kunnen vrijkomen.

Commerciële Brass Cleaner

Fabrikanten van commerciële koperen schoonmakers beweren dat hun producten werken vrijwel onmiddellijk. In werkelijkheid, kan een paar afzonderlijke pogingen nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. De oplosmiddelen in commerciële messing schoonmakers tot ontbinding van de laklaag, en dan andere chemicaliën aan het werk gaan om oxidatie te verwijderen. Gebruik brass cleaner in kleine hoeveelheden, en wrijf stevig met een zachte doek. Gebruik een oude tandenborstel voor uiterst gedetailleerde items. Als de gewenste resultaten niet worden bereikt, voeg een beetje meer koperblazers schoner en blijven wrijven totdat de aanslag wordt verwijderd.

Tuimelaars en Buffers

Aanslag kan ook van messing vrij snel worden verwijderd door mechanische middelen. Als de koperen stukken zijn klein genoeg is, gooien ze in een roterende tumbler met enkele stalen schot, citroen afwasmiddel en water moet ze binnen een paar uur terug te brengen naar hun oorspronkelijke glans. Als alternatief professionals gebruiken vaak een hoge snelheid roterende polijstschijf te bezoedelen, gevolgd door een buffer te verwijderen om kleine krasjes ontstaan ​​door de polijstmachine ruimen. Dit is een snelle methode om de finish te herstellen, maar vereist enige vaardigheid om het succes uit te voeren.

afwerking

Zodra de aanslag is gereinigd van de koper, zal het vrij snel als de koper niet is afgedicht terugkeren. Breng een dun laagje lak of acryl urethaan naar de finish te beschermen.

Share This Post