Index / tech / De "Sectie breedte groter is dan de pagina breedte" Fout in Microsoft Access

Share This Post

tech

De "Sectie breedte groter is dan de pagina breedte" Fout in Microsoft Access

Microsoft Access kunt u rapporten, die afdrukbare documenten die informatie uit de database bevatten creëren. U kunt rapporten ordenen op verschillende manieren, maar ze moeten voldoen aan een standaardpaginaformaat de afdrukmogelijkheden gebruiken.

AdvertisementMicrosoft Access kunt u rapporten, die afdrukbare documenten die informatie uit de database bevatten creëren. U kunt rapporten ordenen op verschillende manieren, maar ze moeten voldoen aan een standaardpaginaformaat de afdrukmogelijkheden gebruiken. Wanneer u een foutmelding over de grootte van uw rapporten ontvangen, kunt u het probleem oplossen door het veranderen van het paginaformaat, de marges en de lay-out.

Pagina instellingen

Access-rapporten standaard naar een portret-modus met de standaard 8,5 inch met 11 inch paginagrootte te gebruiken met de meeste standaard printers. U kunt veel problemen bij het afdrukken op te lossen door de toegang tot de "Print Preview" modus van het verslag van het tabblad "Thuis" van het lint aan de bovenkant van de pagina. Als het rapport is het landschap in plaats van portret, kunt u de modus te schakelen van het onderdeel "Pagina-instelling" van het lint.

marges

Als uw pagina grootte is iets groter dan de toegestane ruimte, kunt u uw marges te wijzigen om het rapport te omvatten. Selecteer de "Marges" drop-down box van het "Pagina-instelling" gebied van het lint in "Print Preview" modus van het rapport. Uw marges nodig hebt om de mogelijkheden van uw printer tegemoet te komen, aangezien de meeste printers niet kunt afdrukken naar de rand van het papier. Als u aangepaste marges instellen, klikt u op de "Page Setup" knop en de marges te definiëren in inches.

Koptekst, voettekst en Detail

U kunt een pagina breedte foutmelding als uw koptekst, voettekst of detail secties zijn te breed. Open het rapport in "Design View" door met de rechtermuisknop te klikken op de tab rapport en het selecteren van "Design View." Gebruik de "Sizing & bestellen" tools op de tab "Arrange" van het lint te herschikken of het formaat van de controles aan de breedte van het rapport te verlagen. Klik vervolgens op de cursor op de rechterrand van de sectie en sleep deze naar de linkerkant.

Foutmelding Gereedschap

U hebt toegang tot verschillende tools uit de groene foutmelding in de linker bovenhoek van het rapport. Klik op de foutmelding om het drop-down opties, die nuttig kan zijn als u niet zeker weet wat het probleem is. Sommige van de drop-down opties omvatten "Marges bewerken", "Verwijder Extra Report Space" en "Kies het Control meest rechtse." De tool is niet altijd het probleem op te lossen, maar het biedt specifieke begeleiding voor uw rapport.

Share This Post