Index / Bedrijf / De nadelen van het Dalen Fonds

Share This Post

Bedrijf

De nadelen van het Dalen Fonds

Bedrijven maken gebruik van amortisatiefondsen te helpen zorgen voor de bescherming van activa. Door het beschermen van activa, een zinkend fonds kan een bedrijf om de geloofwaardigheid te krijgen in de beleggingswereld. Bijvoorbeeld, zullen belegger

Advertisement

Bedrijven maken gebruik van amortisatiefondsen te helpen zorgen voor de bescherming van activa. Door het beschermen van activa, een zinkend fonds kan een bedrijf om de geloofwaardigheid te krijgen in de beleggingswereld. Bijvoorbeeld, zullen beleggers het algemeen kijken gunstiger bij een bedrijf dat vernietiging van een reserve van contant geld heeft ingesteld om te betalen voor mogelijke toekomstige verplichtingen verbonden aan activa. Echter, het voordeel voor de belegger is niet altijd positief, omdat uiteindelijk het bedrijf beslist hoe te gebruiken en toe te passen het zinken fonds.

Sinking Fund Overzicht

Een zinkend fonds is een reserve opzij te zetten door een bedrijf dat aandelen of obligaties uitgeeft om te helpen terug te betalen potentiƫle toekomstige verplichtingen. Door het hebben van deze middelen opzij te zetten, kan een bedrijf ervoor kiezen om aandelen van preferente aandelen en uitstaande obligatieleningen met pensioen gaan in de toekomst. Sommige soorten obligaties vereisen bedrijven om rentebetalingen aan de obligatiehouders van de looptijd van de obligatie te betalen voordat zij aan de opdrachtgever te betalen.

De voordelen van een zinkend Fonds

Een van de belangrijkste voordelen van een zinkend fonds is het kan investeerders aan te trekken, omdat de aandelen of obligaties die het bedrijf biedt de steun van een tastbare fonds. Deze vorm van financiering helpt ervoor te zorgen dat het bedrijf de levensduur en daarom maakt het bedrijf gunstiger voor beleggers. Obligaties kwesties die een zinkend fonds, in het algemeen zal een premie te eisen, omdat de fondsen te helpen om ervoor te zorgen dat het bedrijf kan blijven aan de verplichtingen obligatie op de lange termijn te betalen.

Nadeel

In de meeste gevallen, aandelen en obligaties die zijn amortisatiefondsen houden specifieke bepalingen die u moet begrijpen als investeerder. Deze bepalingen meestal het bedrijf toelaten om de aandelen of obligaties terug te kopen op enig moment voor een bepaalde prijs. Het bedrijf zal dan typisch wachten tot de rente op het laagst mogelijke punt voor de inkoop van de aandelen of obligaties. Beleggers die de aandelen of obligaties zal doorgaans niet profiteren van deze terugkoop scenario.

Onzekerheid en afschrijvingen

Ook al is een limiet meestal bestaat over hoeveel van de aandelen of obligaties een bedrijf terug te kopen, kan het bedrijf de aandelen of obligaties terug te kopen op elk gewenst moment, wat resulteert in een potentieel verlies voor de belegger. De verkoop van de obligaties op de secundaire markt voorafgaand aan de terugkoop is een methode die wordt gebruikt door beleggers om het rendement op de investering te maximaliseren. Amortisatiefondsen hebben ook de mogelijkheid om af te schrijven. Bedrijven zullen doorgaans beleggen amortisatiefondsen en deze investering kan ook minder goed presteren als gevolg van een trage economie of de onvoorspelbaarheid van de markt. Als de fondsen niet goed worden beheerd, kan amortisatiefondsen dus ook de ervaring van verlies voor het bedrijf.

Share This Post